|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Posto nemam bas nesto previse iskustva ni sa sviranjem ni sa snimanjem bas gitare, a ipak pomalo sviram i snimam
![]() ![]() http://rapidshare.com/files/10508226/bassile2.mp3.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
pa dobro si ga odsvirao, ali je mnogo mutan pa se ne čuje dobro...preko čega si ga usnimavao, mo?da je trebalo pojačati gain...(ili bar smanjiti malo ostale instrumente da ga bolje čujemo. Mada mislim da bi mu trebalo malo podići srednje, jer se ovako ne razumije dobro)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Meni je ok zvukom,ne bi diral u sound,al bi jasnije odsviral shemu.Ton na kontri od treće dobe ti ne izlazi dobro,odsviraj ga jasno ,čemu ga skrivati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
snimao sam ga direktno u edirol ua-25, kroz ampeg plugin +kompresija + RBASS+EQ, i bash sam sa eq-om okinuo dosta srednjih i probacu da ih malo vratim pa da vidim oce li se malo bolje definisati...
a ovo sto zoolander kaze za ovaj ton sto se ne cuje jasno, zanima me da li to mogu da rijesim dinamickim stelovanjima ili je u takvim slucajevima pozeljno opet svirati?Mislim, vrijedili li truda da "fine" stelujem kompresor?.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
samo vrati srednje i sve je ok...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
dobro ti ide taj bas! meni je i cetiri zice previse.
![]() mozda malo fali srednjih, ali vise od toga me smeta sto kasa ubija. btw, nedavno sam gnjavio gitariste oko snimanja gitare i ozvucivanja pojacala, bla bla bla... i ustanovio kako to ide. zanima me snimanje basa. jel isti sistem kao kod gitare (majkrofon u pojacalo...) ili je ok i ovo sto si ti izveo, tj direktno u komp?
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
(*#*^$& rapidshare.. ne mogu da skinem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Koji basschic sviras??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
snimak akusticne gitare? | Danny Lou | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 16-02-2007 09:14 PM |
Novi snimak - izrazite utiske | marianna | Promocija radova | 20 | 09-06-2006 10:06 AM |