|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Al vredi ovo - da se ne zezam sa prevozom iz Germany
Kutije su stigle . Velićina im 40x30x30.Krajne profesionalno su odrađene. Ima line-out,nema ulaz za efekte. Na oko su simpatićne,ali izgledaju malo neozbiljno...? Probao sam ih prvo sa klavijaturom,pa sam dodao mikrofon i el.gitaru. Zvuk je toliko čist da je to neverovatno.Približno studijskim monitorima više klase. Na 2/3 snage nema nikakvih izoblićenja.Nema probijanja,muljanja i.t.d. Zvuk ostaje kristalno jasan,bez šumova i smetnji,sve se čuje kako treba. Prostor gde sam ih probao(prizemlje kuće) ima preko 40 m2. Jaćina im je odlićna.Za svirku u manjim klubovima su sasvim dovoljne. Nakon nekih tri sata svakakvog maltretiranja pojačalo je bilo jedva zagrejano. Upario sam ih sa još jednom aktivnom bas kutijom preko mini-miksete. Moja ručna izrada,12" sa duplim kalemom,150 w;pojaćalo 2x60w izvučeno iz nečega?. U toj kombinaciji bi pokrile prostor sa 200 ljudi,bez problema. "Torque" je bez greške.Mali,zgodan za transport,odličan zvuk, za takve dimenzije veoma glasan.Topla preporuka za nabavku Torque -Jim Edgeworth-Modell T7OCPA For sale: two PA speakers (master and slave) by Torque. About 1.5' x 1' rectangular speakers with blonde tolex and black grille, horn (8") and tweeter. Back panel of master speaker: Master volume, line out, bass/middle/treble 3 band equalizer and three channels. Channel 1: volume and stereo L/R cd/tape inputs. Channel 2: volume and two mic inputs; low-Z(bal) and radio mic. Channel 3: mic input - low Z(bal). Slave speaker just has an input. They run at 70 watts RMS at 8 ohms, and give an undistorted sound up to very high volumes (for their size). Last edited by Lordcuprija; 02-03-2007 at 10:38 AM. Reason: ...isprobano... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
...isprobano...
|
![]() |
![]() |
![]() |