|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
jedno kratko pitanje.. vec duzze vreme razmishljam, i kapiram da nije moguce da to steinberg nije ubacio u SX3..
dakle, zzelim da eksportujem sve trake (pojedinachno) kao wav fajlove 48/32 na disk.. selektujem trake.. idem na export.. pa na selected tracks i on mi izbaci neki xml dokument sa kojim da nije digitalni, rado bih brisao guzicu.. ![]() da li postoji neka opcija koju ja ne vidim da se eksportuju zasebno trake.. a ne da moram da troshim vreme da izbacujem jendu po jednu.. pa makar i to trajalo tri sata, samo da ne moram da budem uz komp.. hvala puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
Moze, uz malu pomoc druga makroa i njegovih drugarica komandi
![]() Napravicu makro kasnije i staviti ga u ovaj post. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Bravo !!! Super predlog !!! Da li to znaci i da ako radim BFD all programing ..... mogu da jednom komandom izrenderujem sve trake posebno ?????? E ... da ..... ako su neke trake mono a neke stereo .... sta se onda desava ??? Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
shto znachi da nije moglo do sada?
![]() do jaja.. ![]() hvala unapred.. pozdrav.. btw, @Max: pa predpostavljam da ako bi ih rutirao na pojedinachne audio kanale u sx-u da bi moglo i tako.. a ako bi ishlo sve na jedan stereo, ondak ne verujem.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
banned
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Pozdrav |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Postavio sam isto pitanje pre par meseci....nije bilo odgovora
![]() Kad sam video temu odusevio sam se.....daj program, ili sta vec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
banned
|
![]()
Gledao sam malo makroe, i kao sto sam pretpostavio, mogu se automatizovati samo direktne Cubase/Nuendo komande. Za sada vam dajem samo spisak komandi i njihov redosled, a pokusacu da malo vise automatizujem stvar sa nekim programom.
Ako vam je bitan tajming fajlova, napravite prazne evente na trekovima koji ne krecu od nule ili koristite broadcast wave za eksport da bi fajlove lakse koristili u drugim programima. Edit-Solo Edit-Select All on Tracks Transport- Locators to Selection (problematicno) File - Export Audio Mixdown (samo prvi put se moraju podesiti parametri) Edit - Solo Navigate - Down Isljucite master efekte ako ih slucajno imate, da se ne slogirate nepozeljnim eksportom ![]() Kada krecete, izaberite traku od koje zelite da krene eksport. Iskoristio sam Ctrl+alt+m kombinaciju tastera za ovaj makro Inace, makroi se podesavaju u meniju File-Key Commands Srecno, izvesticu vas kad napravim nesto bolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
http://www.pendlebury.biz/index.php?categoryid=22
A sta je ovo? Prije par dana sam naletio na taj sitni programcic ali ga jos nisam odnio instalirati u studio. Kontam da bi to moglo izbacivati kanal po kanal van. Malo da mi ucini zivot laksim jer sam vise ispalio! Jel netko taj MEAP isprobao?
![]() |
#9 |
banned
|
![]()
Gledao sam to danas, ali se na nesrecu placa. Izgleda odlicno uradjen program, ja cu pokusati da napravim jednostavniju besplatnu verziju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
e, al ja ne vidim linkl do toga nigde? ili sam pogreshno skapirao..? to shto si ti (kejkz_ prichao, to vec postoji?
prso sam skroz.. jednva vidim na ocjhi |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
cubase sx3:export audio mixdown.. | Reinhardt | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 14-12-2008 09:18 PM |
Cubase Traka | Brka | Audio Software | 7 | 17-05-2006 11:19 AM |
Cubase export bug?? | Arthur | Audio Software | 17 | 03-02-2006 10:16 PM |
CUBASE IMPORT vise MONO traka odjednom | ANITA | Audio Software | 26 | 20-12-2005 11:06 PM |