|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Jel' neko koristio ovaj kompresor sa pre-ampom.Zanima me
vase misljenje o kvalitetu njegovog mic pre-ampa kao i uredjaja u celini: Commpressor,EQ,Pre-amp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
|
![]()
Focusrite kao takav mislim da ne moze biti los, Voicemaster je nepogresiv a mislim da su im i ostale komponente na mestu. Iskreno ga nisam probao ali po iskustvu Voicemastera pro sam prosto odusevljen Focusrite-om. Ovo je povrsno za ono sto te interesuje ali otprilike mislim da za kompresor koji trazis sa pre-ampom nema greske.
![]()
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Focusrite ima jako dobra predpojacala, tako da vjerujem da koji god uzmes njihov model neces pogrijesiti. Ja recimo radim s mocnim Red-7 i to zvuci ludilo.
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Imao sam prilike da ga probam na blic.Focus je ionako malo hladniji, ali ova sprava radi veoma lepo s obzirom na cenu.Radi analognije od svih slicnih u toj klasi. pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
focusrite pro 26 i/o | liman021 | Computer Hardware | 1 | 20-04-2007 02:15 PM |
Focusrite red 8?? | Amil | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 07-04-2006 10:59 AM |