|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Zanima me ?to mislite o ovim uređajima/komponentama:
- M-Audio Axiom 49 MIDI kontroler - M-Audio Ozonic - MIDI kontroler + audio interface - M-Audio Audiophile 2496 E sad moguće je izvesti dvije smislene kombinacije od ovoga.... Koja vam je bolja? - Audiophile + Axiom - samo Ozonic Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
Ja bih uvek isao odvojeno, dakle audiophile+Axiom, ne volim previse integrisane varijante, ovako lako mozes da zamenis jednog dana kartu boljom, i da zadrzis voljeni kontroler.
Ili obrnuto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Hvala na odgovoru. Ja bih inače volio vidjeti axiom s ugrađenim audio interfaceom kao kod Ozonica. To bi mi bilo idealno, ali za sada je bolje rješenje odvojeno.
A što mislite o Axiomu i Audiophile-u?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
banned
|
![]()
Imam klavijaturu koja je jednu generaciju starija od aksioma, i siguran sam da je solidnog kvaliteta. Ja keystation 49 koristim vec godinama, bez narocitih problema.
Audiophile se solidna PCI karta, zvuk joj je prilicno realan i kvalitetan, stabilnost izuzetna. Stvarno predstavlja odlican izbor za prvi ozbiljniji audio uredjaj. Imas da nadjes razlicite rivjue iz perioda kada je izasla. Ja bih na tvom mestu uzeo PCI-E varijantu, cisto zbog dalje kompatibilnosti, naravno ako imas plocu koja podrzava ovaj standard. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Odlično! Zbilja mi je sve ovo za sada što sam čuo okej. Čitao sam danas jedan duuuugačak review kartice. Lik je testirao sve moguće kombinacije, svih mogućih postavki tjekom usnimavanja zvuka i zaključio da je kartica odlična. PCI-E nažalost nemam tako da ide PCI. Još jedna dobra stvar je ta što ide uz protools m-powered
![]() Jesam li ja nešto rekao?? ništa, ništa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Nego ovako.... Odlučio sam se za Axiom 49 + Audiophile 2496.
E sad pošto dolaze ovi popusti božićni i sve to čekam dva tjedna i ode u kupovinu. S obzirom na to da će cijene pasti ostaje mi za slušalice. Eto ako može, preporučite mi neke za 300-400kn. Maksimalno 400kn ![]() Mislio sam na OVO ali znam da ne volite behringera pa pretpostavljam da nije pametno kupiti te slušalice, a možda i jeste?? Eto recite ![]() Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moje prve 6 M3 Kombinacije: | Nedim | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 17-10-2009 06:58 AM |