|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Znači...imam tu klavijaturu i zanima me kako mogu stavit nove zvukove i ritmove i di bi ih mogao nabavit?
Zatim...zaninima me kako i dali se uopće mo?e transponirat za tercu,kvintu ili slično.... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Nabavi 512 SD RAMa i COMPACT FLASH + PCMICA COMPACT FLASH ADAPTER.
Naguraj dobre samplove na compact flash i vozi. Radi kao munja.Imao sam taj synth, al nije Roland kljava za mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
ALAL VERA; CARE!
Imam X6, ovo sto t imas, nije znatno oslabljeno, samo dokupi SD RAM i pevaj! Triton stinks |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Obicno -ovo vazi za sve..vishe memorije vishe muzike...
Imash kartica na tonu sa zvukovima, gdd god prodaju Fantoma...Valjda...hahha Shto se tiche oktava..idesh na edit song...dugme na desnoj strani od ekrana i ond avaljda patch edit i imaces Transpose funkciju...Valjda tako ide..zaboravio sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Sto se tice semplova, vec su ti rekli: kupi karticu, adapter i SDRAM i puni! Imas dva dugmeta za tranpose OCTAVE + i - . Kada drzis SHIFT i +, onda povisujes za po pola tona, odnosno snizavas ako drzis - .Imao sam Triton LE pre XA, I mogu reci da je XA vasionski brod za LE!Samo dok naucis da redjas semplove...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roland Fantom G vs. Fantom X | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 12-05-2008 05:54 AM |