|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pesmu sam ja snimio sa svojim orkestrom Kvartet Plus, u svom malom studiju!
Molim za komentare svirke, aranzmana i produkcije, SLOBODNO? Evo i linka! URL: http://mihajlo.powweb.com//files/Kvartet Plus - Ljubav smo ti i ja.mp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Nakon jednog slusanja, moj komentar na prvu:
Tipican mediteranski melos, pesma lagana, prijatna za slusanje bez nekog velikog eksperimentisanja i lutanja (sto je sigurno - sigurno). Sam ambijent pesme me u prvih 10-20 sekundi podseca na "Daj mi samo ovu noc" (Bajone) ili "Samo jednom se ljubi". Vokali...Malo nisu u "timing"-u u refrenu i licno zameram sto nije odradjen viseglasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Pazi ovako, nisam ja nešto ekspert da ocenjujem a i nisam nešto naslušan ove muzike, mada mi se dopada, osim eto u ponekim prilikama.... no eto trazio si komentar.......
pesma kao pesma je fina i pitka i vokal mi se dopada ali imam zamerke što aranžmanske, što produkcijske...... malo mi bode uši onaj bongos desno.....šuške su preglasne i ne stapaju se sa atmosferom u pesmi......nekako mi fali aranžmanska sredina, da gitara svira malo opuštenije, da popuni tu nazovi "rupu". Gitara svira ali je to po meni samo fraziranje koje ne moze da popuni aranžman te vrste. E sad, meni se pesma kao pesma svidja, posebno tako lepi vokali....eto to je moje mišljenje ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Osvrcem se samo na tehnicke detalje koji su ocigledni.
1. Cela pesma se ritmicki raspada od pocetka pa do kraja 2. Bolno rastimana klasicna (najlon) gitara, koja takodje nije u ritmu.
![]() |
#6 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
O kompoziciji ne bih, jer se ukusi mogu razlikovati, ali cijela stvar je ritmički totalno raspadnuta! Sve nekako, ali da kick i bass vode svako svoju priču je najblaže rečeno - nedopustivo!!! Ako na to dodamo raštimanu akustaru... mislim da je ostale aspekte nepotrebno komentarisati...
![]()
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Ako radiš u žanru u kojem radiš, ideja je sasvim ok.
Ritmička raspadnutost sustava je prisutna, ali ako je ovo okvirna snimka, sad je vrijeme da to snimite uz klik, sve lijepo, savršeno, pa nam onda ponovno stavi da poslušamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MCI Master
|
![]()
pa sve je malo u raspadu
drumsi jako, vokali su kao da je jedan take i idemo doma...moglo se to malo do-editirat, imam filing da su ti neki detalji prejaki ..recimo shaker je ispred vokala sto je meni osobno ne svidja, mozda svijetliji (prezentniji vokal) pogotovo muski..... uh...ima jos... na momente gitara izleti van nedefinirano, pa izlete detalji kao da dinamicki nisi ukrotio song .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Hvala na svim komentarima!
Ovo mi je prva pesma koju sam uradio, jos jednom hvala na paznji i mnogo mi znace svi vasi komentari i sugestije! Na ovaj nacin ce se sigurno bolje raditi kad vise ljudi cuje snimak i ukaze na nedostatke!!! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
tražim pesmu... | Arthur | Pricaonica | 0 | 12-12-2008 04:32 AM |
Preview snimke - konstruktivne komentare trazim | Koshpa | Promocija radova | 10 | 09-10-2007 01:16 PM |
Volio bih čuti va?e komentare na produkciju | Mrmot | Promocija radova | 9 | 28-11-2005 09:02 PM |
Jingle - Molim komentare | Pedja | Promocija radova | 7 | 05-10-2003 08:43 PM |