|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Pomozite nasem priatelju Darku iz Cacka da se sto bolje pozicionira na remix takmicenju na sledecem linku (daj glas za Darkov spas
![]() http://www.realworldremixed.com/remix.php?remix_id=cIaxcy_RnbUWhf-k
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ovaj.... Pa ta tema je vec otvorena, a Max i ja smo vec apelovali za vasu pomoc oko glasanja, posto se nasa dva remixa takodje nalaze na doticnom sajtu.
Max: http://www.realworldremixed.com/remi...lgLaFwmmprlncP Avax: http://www.realworldremixed.com/remi...9GE3CkgCmIFlUi Svaka 5ica je dobrodosla.... ![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pa ja bas i nisam apelovao zato sto me samo takmicenje ne interesuje preterano . Vise sam hteo da napravim nesto sto meni znaci i da podelim sa drugovima sa Rumskog , i vrlo sam zadovoljan i kritikama i podrskom .
Hvala Drugari !! A dr Ru ..... znas li ti sta ti sedesava na forumu ? ![]() ![]() ![]() Pa vec nedeljama u threadu " Takmicenje za remiks " se prica o ovome i Balthazaar je napravio remix ... A sto se tice glasanja , zvezdice su potpuno irelevantne , vazi samo ako vas clan stavi na svoj top ten ...... i to ..... prvo mesto , deset poena , drugo devet ......... Ako hocete da pomognete Darku da se visoko kotira , onda svi morate ponovo da udjete i da ga stavite na prvo mesto svog top tena , samo to se racuna . Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Dobro, ono kad kazem "apel" ne mislim najbukvalnije nego je prva rec koja mi je naisla u datom momentu.
Ja sam u samom startu (u onom drugom thread-u) rekao da ne ocekujem nista od ovog takmicenja, ali kontam da ako neko treba da pomogne onda su to ljudi sa ovog foruma, jer verujem da to rade i ucesnici "sa one strane"... @Max A ono sto me buni, jel neophodno da se sastavi lista od svih 10 konkurenata, kad pravis svoju rang listu, ili mozes da stavis onoliko remixa koliko mislis da zasluzuje da se tu nadje, a opet manje od 10. Posto se svakom svoja pesma automatski nadje na prvom mestu svoje liste, ti si kod mene zauzeo drugo.... ![]()
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Sorry nisam video da vec postoji tema, ali dajem glas i ostalima...
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Nemam pojma da li treba da se popuni cela , ja nisam ... Doduse , ti si meni na prvom mestu , jer nisam znao da mozes sam za sebe da glasas ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ooops!
Pa pazi meni se na samom startu moja numera pojavila na prvom mestu, a s'obzirom da do tada nisam jos pravio svoju rang listu mislio sam da ovo ide po defaultu. Shvaticu ovo kao tvoj "apel" ![]()
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ExperimentalBaby-Cujes li moj glas | gorjan | Promocija radova | 8 | 23-07-2009 10:47 PM |
gitara-bubanj-bass-glas | nenad | Promocija radova | 1 | 03-04-2009 03:34 AM |
Glas sli?an instrumentu... | Shady | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 17-10-2004 01:06 PM |
PLUGIN koji jedan ljudski glas pretvara u nekoliko... | Shady | Audio Software | 15 | 30-09-2004 09:15 PM |