|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Dragi članovi,
obavje?tavam vas da smo otvorili novi pdf na forumu koji će biti namijenjen pravnim pitanjima (koji se dotiču glazbe i poslovanja s njom). http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=120 Molim sve one koji imaju točne informacije u vezi postavljenih pitanja da odgovore, kako jo? uvijek nemamo "odgovornu" osobu za taj odjeljak foruma. Također, ako mislite da znate dovoljno o nekom aspektu glazbenog biznisa, pozivamo vas da o tome pi?ete i informirate ostatak foruma. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Predlazem da za taj deo foruma odgovorna osoba bude gosn "Braca". Covek je u muzici i studijskom radu 30. godina, pravnik je po struci tj. covek se bavi advokaturom.
Bilo bi lepo ... da gosn Braca, pored svih obaveza pristane da ucestvuje u tome... ![]()
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Hvala na prijedlogu i informaciji!
Nadam se da bi se Braca sa tim slo?io. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
U ime muzike kao i svih gitara na ovom svetu, ukljucujuci i svu izmisljenu studijsku opremu zajedno sa konverterima, pristajem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
MCI Master
|
![]()
BRACA covjek od ZAKONA ..
![]() Dajte mu znacku i BIT ce RUMSKI SHERIF!!!! ja sam za a i tu sam da uletim ko zamjenik ako treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Odlično!
Braca, hvala ti! Sredit ćemo to uskoro! Roginatoru, slobodno uleti, znam da puno znaš, dobro će nam svima doći!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Hajde Roginator ti si cista empirija, uleti malo ali i sa MCI do Srbije-Nisa, hehehehehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ima li doktora na forumu? | Rhino | Razno | 48 | 18-09-2009 06:55 PM |
Za iskusne na forumu (Max,oggy itd.) | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 22-04-2005 11:22 PM |