|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
Prvo, da se izvinemo/ispricavamo se za ovaj predhodni offline period od par dana. Svesni smo da je velika steta ucinjena Vama, jer je komunikacija osnovno pravo svakog pojedinca.
Problemi su bili tehnicke prirode: nas provider nema bilo kakvu noviju verziju MySQL-a koja je nama potrebna i koja je normalna pojava na razvijenim hostovima!!! Pokusaj upgrade-a foruma na verziju 3.6 koja pruza velike mogucnosti se desio tragicno, jer je bila u opasnosti CELA baza Foruma sa svim vasim tekstovima od pocetka!!! i to sve zahvljajujuci nasem provideru!!! Cela administracija je bila na nogama i u stanju najvece pripravnosti, a bazu je velikim zalaganjem vratio Diviner. Ono sto je ostalo, su svi attachmenti kojih trenutno nema, ali vraticemo i njih. Dakle, ovo su poslednji dani na ovom provideru... definitivno se selimo na bolji koji ce nam omoguciti da uradimo novu verziju Foruma, dignemo Mambo portal i ostale stvari.... Jos jednom, izvinite/isprike.... greska nije bila do nas... a u buduce cemo se potruditi da nas niko, nikad, NEVER ovako lose iznenadi.
![]() |
#2 | |
Traffica
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() sala naravno ... najvaznije da je forum opet online ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Divine intervention
![]() hvala na obavjesti/obaveshteniu poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
p.s. znam im OnlineSupport, mozda cak i previse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Vazno je da ste opet tu...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Pozdrav forumu Rumski. Dugo me nije bilo, a i koji cu vam djavo...
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
hehe. Rekao sam leshi za hosting on je rekao proslijediti administraciji. Razmislite dobro, kao što sam rekao nemate nikakvih obaveza prema meni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta se desava sa forumom??? | Moritz | Predlozi i sugestije | 11 | 06-07-2006 07:40 PM |
Sta se desavalo sa forumom | Klarinetista | Obavestenja | 9 | 21-02-2006 05:02 AM |
IRQ 6 problemi | pulsar 2 | Computer Hardware | 3 | 30-10-2004 03:11 AM |