|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]() Otvaramo novi usergoup zvan VIP (very important person) gdje ce se nalaziti bivsi moderatori (ljudi koji su najvise doprinijeli obogacivanju ovog naseg communitya, a zbog svojih licnih obaveza, drugih afiniteta ne mogu da ostanu aktivni na pozicijama), i zasluzni i veoma bitni clanovi cije nam je misljenje veoma vazno.
VIP clanovi mogu ucestvovati u radu moderatorske i jos nekih sekcija koje imamo u planu, i imaju niz drugih privilegija koje obicni clanovi nemaju... Posebno se nece naglasavati koji je clan postao VIP, jer pretpostavljamo da ce ih biti mnogo... Ovih dana ce neaktivni moderatori biti zamjenjeni novim, sve u cilju poboljsanja stanja na forumu (a i da damo drugom, mladjem svijetu sansu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Chemu onda obavijest na ovom dijelu foruma? Samo riskirash da neki od chlanova ostanu uvrijedjeni jer smatraju da su doprinjeli vishe nego netko tko je dobio status "jako vazhne osobe"! Obzirom na ljudsku prirodu ovime chesh samo izazvati dodatne tenzije medju chlanovima koi se nadju pogodjeni kriterijem.
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]() Obavijest je u ovom dijelu foruma, jer je u pitanju novina, vijest, obavijest
![]() ![]() A dalje filozofirati necemo ovdje...Imamo dolje sekciju pa mozemo raspravljati o ljudskoj prirodi, globalnom otopljavanju i tako tim stvarima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ono sto mi se stvarno mnogo svidja kod ovog foruma je sto nikad ne staje, stalno se unapredjuje, i ide na bolje... ("nezadrzivo srlja u progres"
![]()
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Nije tema,ali sam morao..sory.
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Tu?no se moram slo?iti sa ZID-om.
![]() ![]() SHIVA - VIP osobe nisu po nečijem vlastitom nahođenju vip. To su ili stari moderatori ili ljudi koji ozbiljno doprinose glazbenom svijetu iako su skriveni iza nicka. Nije VIP svatko tko se svidi adminu i napi?e dva dobra članka. Khm... bar se nadam! :o ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ideja je dobra, a Shiva je preterano sentimentalan!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
@zid
Da, jbg, to se desava sa svakim forumom, samo, nista ne sme da se pretvori u rutinu, sto kaze Anita, valjda ce novi malko da razbiju monotoniju... ![]() Sa Shivom moram da se slozim u potpunosti, to je ziva istina, sve u sustini zavisi od vas koji birate VIP clanove i toga kolko cete to dobro uraditi. To nije uopste zahvalan posao, treba se setiti ko je sve i koliko doprineo za ovih par godina. Ja imam poverenja u vas pa se nadam da nece doci do onog nasta Shiva upozorava... ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi clanovi? | akordeonista | Obavestenja | 21 | 04-08-2010 03:57 PM |
Postovani Administratori, Moderatori i Clanovi | Ogi | Obavestenja | 2 | 19-05-2008 10:49 PM |
Koji softver korite clanovi ovog foruma? | dejankuki | Audio Software | 5 | 02-03-2007 06:33 PM |