|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Koristim Tascam FW-1082 i radi ok,samo mi se jednom pojavio prokleti BSOD...
E,sad,iskljuchio sam write caching posle toga i za sada je ok.Proverio sam,nema nikakvih konflikta oko IRQ-ova.Videcemo kako ce se dalje ponashati...Zanima me jel neko moze da mi pomogne oko poruke "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" ? ![]() Evo i BSOD-a: ![]() Sad se i pojavljuje poruka u error report-u kad se povremeno resetuje komp zbog gashenja Tascam-a. C:\WINDOWS\Minidump\Mini082206-01.dmp C:\DOCUME~1\Nemanja\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\s ysdata.xml Error signature: BCCode : d1 BCP1 : F7499000 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001 BCP4 : F74836BD OSVer : 5_1_2600 SP : 1_0 Product : 256_1 Ako neko ikako moze da mi pomogne,stvarno bih mu bio zahvalan! Last edited by Elf; 24-08-2006 at 02:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Zar niko ne zna?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Jel si probao taskamov techsupport?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]() Idemo polako i redom, posto sam BSOD ne moze ovako nista, ali bas nista da nam kaze.
Koliko se BSOD cesto desava, i da li se desava samo pri upotrebi Tascama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
@Sandzama
U FAQ-u nema takvog problema,pa sam im pisao.Josh ne odgovaraju... @diviner BSOD se desio jednom(uz gashenje tascam-a) a posle mi se desilo par puta da kad ugasim tascam-a odmah posle gashenja host-a,komp se restartuje... Sad kada ugasim host-a,sachekam jedno minut,pa onda gasim tascam-a i sve je ok.Mozda je tu neki problem,sa host-om? Hvala shto ste se zainteresovali da pomognete! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]() Pa probaj neku drugu verziju hosta (cisto da ga eliminises kao uzrok) ili drajvera, mada, ako si se raspitao i saznao da drugi korisnici u slicnim uslovima nemaju takvih problema, dobro bih istestirao sam komp (recimo prvo memoriju, a zatim sve ostalo)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Probacu da uradim test memorije i procesora...
Hvala na savetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|