|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Valley AUDIO, jel valja ovo nesto?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
sta su to Gate-ovi ili compressori? Valley je bio na ceni pre 20-tak godina...nisam video ovakav rack. Secam se starih pola-racka modula....plasticna kutija... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Jel Valley People ili Valley Audio??...za V People sam cuo za Audio ne.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Meni ovi u sekciji levo izgledaju kao KEPEX-i!? Znaci gate-ovi... pa, nemam pojma, od Valley People znam Dyna-mite, trebalo bi da uzmemo 2 komada, to radi tvrdo i dobro... Po mnogima dobar drum comp. E sad ako u ovom Scamp Racku imas i kompresore, a kao da ih imas desno, cini mi se... verujem da ce biti solidni!
Da... sve ovo ukoliko sam pogodio da su levo Kepexi, tj. da je ovo VALLEY PEOPLE a ne Valley Audio! Pozdrav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
moracu da uzmem ovo....ah da imaju i STUDER 900 Mic pre sa EQ-om, si probao ovo perune....trebalo bi da je dobro??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Koja je cena za Valley Scamp??? Ne daj vise od 700-800 maximalno... Studer 900 nisam nikad ni video uzivo... Ali sam ogroman fan STUDERA generalno. To sigurno valja. Na ceni su svuda... Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A za rackovanje... Hmmm, kapiram da kod tebe, malo zapadnije odavde ima mnogo vise solucija...??? Nisam siguran da bi ti ovde neko to radio, tj. covek koji bi i moga ne verujem da ima vremena za zezanje. Skini neku shemu sa neta za oba, pa mi je baci na mail, da ga pitam. Ali bez sheme mi nista ne znaci. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Last edited by Manley; 24-08-2006 at 12:12 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
hteo bih lep i skup aluminijumski rack pa razmislajm kuci ce mi to neko bolje i jevtinije uraditi JOS NESTO ima jedan STUDER 2Trk A80 na prodaju za 900e...radi kao sat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
POD X3 live, da li je neko probao? | Mitjovan | Gitarska Produkcija | 0 | 02-02-2009 02:38 PM |
Je li neko probao? | dvuckovic | Computer Hardware | 5 | 08-01-2008 06:08 PM |