|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zdravo svima!Prilichno sam nov u muzicku produkciju.Pre neki dan sam downloadirao Pro Tools LE 7 i probao da ga installiram.Otkako sam installirao kad sam startirao program je potrazio Digidesign hardware.Jeli ovaj sekvencer namenjen samo za Digidesign produktima i ako je jel postoji nachin da se instalira iako ne posedujem Digidesign hardware?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Nazalos je tako.Za le ti je potreban digidesign-ov hardware, za m-powered potreban je m-audio,a o velikim protoolsima.......uuufffffff
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Tako je.jedini nacin da bi radio je da imas neka komponenta,m-powered serije,ili digidesign LE, ili HD.Inace program je super za audio editing,snimanje i imas puno mogucnosti rutanja i take stvari.Ali mogu reci da im je hardware odvratno skup.ali sta ja znam ,ondak imas totalna integracija i mnogo malo crasheve.inace ja bi uzeo pro toolse samo zbog TDM.kad imas to zaboravi latency.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Hvala svima na odgovorima!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Nabavio sam skoro Pro Tools LE 7 For Windows Xp. Posto radim od pocetka u Steinbergu...sve verzije... hteo bih da probam i TAJ Pro Tools. Koju kartu da uzmem a da nije nesto skupa, da isprobam (m-audio, ako je kompatibilna). Koristio bih ga samo za audio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ali vredi nauciti,...na zapadu je to k'o bukvar. Ko nezna - majmun je! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Znam, iz tog razloga sam i hteo malo da pogledam i da naucim. Kazi mi koja varijanta je po tebi najjeftinija a da ima nekih rezultata?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Aj' molim te, daj mi link za skidanje PT LE 7.nesto . Ja imam Digi002 sa verzijom 6.4 i ubih se na njihovom site-u traziti download celog softa za XP ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Ja koliko znam, upgrade na 7 se placa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jedno pitanje... :) | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 16-01-2009 07:25 PM |
Jedno tehnicko pitanje | zvincic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 02-06-2005 05:01 PM |
Jos jedno pitanje ProTools HD | djole970 | Vlado Georgiev | 8 | 28-02-2005 05:25 PM |