Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Zoran Vračević - Vrač

Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...)

Thread Tools Display Modes
Old 22-08-2006, 03:52 PM   #1
strasni zmaj
Member

strasni zmaj's Avatar

Default dr dre?

doktore, sta kazes na ove igracke? jel valja sta? navodno vlasnistvo dr. drea.

http://www.putfile.com/ohadsshit/images
strasni zmaj is offline  
Old 22-08-2006, 04:41 PM   #2
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: dr dre?

Quote:
Originally Posted by strasni zmaj
doktore, sta kazes na ove igracke? jel valja sta? navodno vlasnistvo dr. drea.

http://www.putfile.com/ohadsshit/images

neprijatno....pripade mi lose!!!
uuuuf!!
DaBear is offline  
Old 22-08-2006, 05:35 PM   #3
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

ja licno mislim da su ovi dzinovski mikseri jedno obicno preseravanje i,oprostite na izrazu,kurcenje!

Nikad, ali bas nikad ovaj mikser nece biti u potpunosti iskoriscen...ne vjerujem da bi mocart kad bi bio ziv napravaio kompziciju za koju bi trebali svi oni silni kanali i citava ona grdosija, a kamoli Dr Dre koji pravi beatove za rap i u kojima, ne vjerujem, da iskoristi vise od 7-8 kanala-maksimalno deset...jbg to je neko moje licno misljenje...i spreman sam da garantujem da bih ja za, deseti dio novca koji je ulozen u ovaj studio, napravio studio iz kojeg zvuk uopste ne bi bio puno losiji, a mozda ni malo...ma ja bih za 10 000 e napravio studio koji ne bi zvucao nista losije i mozda bi mi i ostalo kesa da proslavim otvaranje

Last edited by balthazaar; 22-08-2006 at 05:49 PM.
balthazaar is offline  
Old 22-08-2006, 05:38 PM   #4
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

nadam se da nisam smorio, ali samo htio da kazem da licno mislim da su ovakva cuda danas sve manje potrebna

Last edited by balthazaar; 22-08-2006 at 05:49 PM.
balthazaar is offline  
Old 22-08-2006, 06:43 PM   #5
perun
Pro Member

perun's Avatar

Quote:
Originally Posted by balthazaar
i spreman sam da garantujem da bih ja za, deseti dio novca koji je ulozen u ovaj studio, napravio studio iz kojeg zvuk uopste ne bi bio puno losiji, a mozda ni malo...ma ja bih za 10 000 e napravio studio koji ne bi zvucao nista losije i mozda bi mi i ostalo kesa da proslavim otvaranje
Da je DRE ime napravio zahvaljujuci opremi, mozda bi i bilo tako!? Ali nazalost, za prethodnih 20 godina, koliko je u "igri", dokazao se i u mnogo gorim uslovima, mozda i od tvojih... Svejedno, mikser od ovoliko kanala ima svoje prednosti i mane... Naravno, mnogo vise prednosti. Return svakog efekta ima svoja 2 kanala, inserti idu svaki na svoj, pogledaj koliko imaju outboarda. Vecina sprava i nije za ukras! Pretpostavljam. Sve to ima smisla...

A za 10000 bi svakako mogao da kupis par solidnih monitora, dobar Amp i jedan solidan CD player. Ne bi moao da napravis otvaranje, jer bi u tom slucaju ostao bez akustike, ali eto... Jebes otvaranje, zavrsis akustiku, upalis taj sistem, pustis Drea sa CD-a i VIDI!!! To je taj zvuk!!! Dobio si Drea u svom studiju, zvuci do jaja i ti si presrecan!?

Uhhhh... eto... ti pametan, a svi budale! Zamisli...
perun is offline  
Old 22-08-2006, 06:43 PM   #6
perun
Pro Member

perun's Avatar

Quote:
nadam se da nisam smorio, ali samo htio da kazem da licno mislim da su ovakva cuda danas sve manje potrebna
Kako kome...
perun is offline  
Old 22-08-2006, 06:51 PM   #7
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

ne kazem da su ostali budale a ja pametan!Uopste to ne kazem, niti zeli da pokazem ni dokazem, samo kazem da ja mislim da je ovo preseravanje i da vise od pola ovih stvari bude neiskorisceno..eto, a za 10000 bi se moglo iskopati stosta...ne bih sad da idem po netu i pokazujem ti slike, modele i cijene...ali ako hoces mogu i to...

ne kazem da ne bih volio ovo da posjedujem...ali fakat je da je dosta toga tu cista sminka...

mada sve to ima svoje...a dre-ve producenstke sposobnosti nisam ni uzimao u pitanje...vec nesto sasvim drugo...

tebra, jbg, realnost je takva studio se, htjeli mi to ili ne sve vise smanjuje i sve je manja cijena dobrog snimka...

mozda bi se mogla napraviti i nova tema od ovoga i bas me zanima Vrachevo misljenje na pitanje "Da li veliki studiji polako(brzo!?)idu u istoriju"....

Last edited by balthazaar; 22-08-2006 at 07:09 PM.
balthazaar is offline  
Old 22-08-2006, 07:11 PM   #8
perun
Pro Member

perun's Avatar

Quote:
tebra, jbg, realnost je takva studio se, htjeli mi to ili ne sve vise smanjuje i sve je manja cijena dobrog snimka...
Kod mene je obrnuta situacija, hvala Bogu... Studio se povecava, kupljen je i veliki sto kakav tebi ne treba, kao i gomila bespotrebnih sprava... Pa, dobro, neko se pali i zeli to, neko ne... Jasno.

A dobre snimke jedva da chujem ovde i u okruzenju... Jebi ga, i u Americi ima promasaja... Ali tako je kako je.

Za cene jesi u pravu... Globalno.

Eto, kod mene tako stoje stvari... TEBRA!
perun is offline  
Old 22-08-2006, 07:17 PM   #9
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Ne kazem ja da meni NE TREBA sto i outboard...treba mi i te kako, ne bih ti se ja naljutio da mi poklonis jedan, vjeruj mi Ja kazem da ONOLIKI sto, realno, nikom ne treba..eto...niti oniliko sprava,pogotovo ne danas kad softver ludacki napreduje, mada nekolike spravice cu sigurno kupiti i ja...drugim i trecim rijecima, ja pricam o tome dje se zavrsava muzika i umjetnost a pocinje biznis i dokazivanje i primamljivanje musterija...na kraju krajeva najbitnije je IMATI STA snimiti..eto mene npr. Luis Armstrong i dan dans baca na dupe iako su mu snimci vise nego lo-fi

Last edited by balthazaar; 22-08-2006 at 07:20 PM.
balthazaar is offline  
Old 22-08-2006, 07:21 PM   #10
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Bih ja isto jednog SSL-a, mada se ne bi bunio ni za 2-3
Rhino is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules