|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
doktore, sta kazes na ove igracke? jel valja sta? navodno vlasnistvo dr. drea.
![]() http://www.putfile.com/ohadsshit/images |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
neprijatno....pripade mi lose!!! uuuuf!! |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
ja licno mislim da su ovi dzinovski mikseri jedno obicno preseravanje i,oprostite na izrazu,kurcenje!
Nikad, ali bas nikad ovaj mikser nece biti u potpunosti iskoriscen...ne vjerujem da bi mocart kad bi bio ziv napravaio kompziciju za koju bi trebali svi oni silni kanali i citava ona grdosija, a kamoli Dr Dre koji pravi beatove za rap i u kojima, ne vjerujem, da iskoristi vise od 7-8 kanala-maksimalno deset...jbg to je neko moje licno misljenje...i spreman sam da garantujem da bih ja za, deseti dio novca koji je ulozen u ovaj studio, napravio studio iz kojeg zvuk uopste ne bi bio puno losiji, a mozda ni malo...ma ja bih za 10 000 e napravio studio koji ne bi zvucao nista losije i mozda bi mi i ostalo kesa da proslavim otvaranje ![]() Last edited by balthazaar; 22-08-2006 at 05:49 PM. |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
nadam se da nisam smorio, ali samo htio da kazem da licno mislim da su ovakva cuda danas sve manje potrebna
Last edited by balthazaar; 22-08-2006 at 05:49 PM. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A za 10000 bi svakako mogao da kupis par solidnih monitora, dobar Amp i jedan solidan CD player. Ne bi moao da napravis otvaranje, jer bi u tom slucaju ostao bez akustike, ali eto... Jebes otvaranje, zavrsis akustiku, upalis taj sistem, pustis Drea sa CD-a i VIDI!!! To je taj zvuk!!! Dobio si Drea u svom studiju, zvuci do jaja i ti si presrecan!? ![]() Uhhhh... eto... ti pametan, a svi budale! Zamisli... |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
ne kazem da su ostali budale a ja pametan!Uopste to ne kazem, niti zeli da pokazem ni dokazem, samo kazem da ja mislim da je ovo preseravanje i da vise od pola ovih stvari bude neiskorisceno..eto, a za 10000 bi se moglo iskopati stosta...ne bih sad da idem po netu i pokazujem ti slike, modele i cijene...ali ako hoces mogu i to...
ne kazem da ne bih volio ovo da posjedujem...ali fakat je da je dosta toga tu cista sminka... mada sve to ima svoje...a dre-ve producenstke sposobnosti nisam ni uzimao u pitanje...vec nesto sasvim drugo... tebra, jbg, realnost je takva studio se, htjeli mi to ili ne sve vise smanjuje i sve je manja cijena dobrog snimka... mozda bi se mogla napraviti i nova tema od ovoga i bas me zanima Vrachevo misljenje na pitanje "Da li veliki studiji polako(brzo!?)idu u istoriju".... Last edited by balthazaar; 22-08-2006 at 07:09 PM. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A dobre snimke jedva da chujem ovde i u okruzenju... Jebi ga, i u Americi ima promasaja... Ali tako je kako je. Za cene jesi u pravu... Globalno. Eto, kod mene tako stoje stvari... TEBRA! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Ne kazem ja da meni NE TREBA sto i outboard...treba mi i te kako, ne bih ti se ja naljutio da mi poklonis jedan, vjeruj mi
![]() Last edited by balthazaar; 22-08-2006 at 07:20 PM. |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Bih ja isto jednog SSL-a, mada se ne bi bunio ni za 2-3
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|