|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima!
Imam yamahu MO6 koja na zalost nema ni manodlinu ni tamburicu u svojim saundovima pa bi VAS molio ako netko ima ili zna gdje skinuti ili kako napraviti doticne saundove bio bi beskrajno zahvalan!!! Hvala & Pozdrav. Sandi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ako zelis tremolo mandolinu, probaj se poigrati sa arpegiatorom. Kreni od jedne ili dve layerovane boje koje imaju slican karakter (neke akustare), pa nadji odgovarajuci patern koji ce ih naterati da slicno zvuce. Mozes da probas i sa nekim multi-tap-delay efektom
poz
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Hvala na saavjetu!
Ja se mučim a rezultat nikakav.Da li je moguće negdje to nabaviti gotovo(par tamburica mandolina harmonika....) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Sandy
ja ne poznajem MO6 i ne znam kako radi ali ako ima sempler (poput pa80) ja imam dva dobra dva SF2 fajla (prim.sf2 i prim.sf2) to su multisemplovi koje sam napravio semplovanjem a od njih mo?e? graditi manodlinu i tamburicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
yamaha n12 | liman021 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 02-06-2009 07:29 AM |
yamaha ns10m ili yamaha msp5 | darkobt | Monitoring | 7 | 29-01-2009 09:03 PM |
Yamaha NS10 i Yamaha HS50M | MHz | Monitoring | 8 | 01-10-2005 04:12 PM |
Tamburica | arados | Audio Software | 14 | 14-04-2005 04:04 PM |