|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ukljucio sam reason 2.5 i FL studio 5 u rewire mode-FL5 je master.
Kako da iz FL-a kontrolisem pojedine instrumente iz reasona? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
e pozdrav veliki beatmakeru, frka sa softverom?
?ta je dogovoren posao za solo album? pomogo bi ti ali ja samo pi?em textove. ma i meni nisu ba? pomogli ![]() budi mi pozdravljen. pis Admin: Zamoljavam da se raspravlja o temi i da se postovi ne nabacuju ovako bezveze (u prevodu da se nespamuje bespotrebno). Dozvoljene su slobode u izrazavanju i ponasanju, ali kada poruke nemaju bas nikakve veze sa novootvorenom temom, izbjegavajte ih ili pronadjite drugi nacin komunikacije (preko private message i sl.). Sve zarad lakseg pracenja istih, i preglednosti i urednosti foruma. Hvala. Last edited by diviner; 17-04-2006 at 10:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
otvoris synth u reasonu.ondak na rewire kanalu u fruity izaberes prvo multi outputs.ondak ispod multi outputs imas midi options.tamo vidis na koj kanal ti e synth u reasonu pr. (11. dr. rex).kliknes na njega i stavis mapping za input i output na isti port kao i kanal.pr. (input port 12 to bus 6,bus 6 to output port 12)kad to napravis,otvoris midi out kanal u fruity i stavis ga na isti port i kanal kao i u mappingu.za svaki synth, novi mapping i novi midi out.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Hvala!
Cemu slu?e parametri na Page 1,2,3,4,5,6,7,8? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
A kad vec imas reason 2.5 sta ce ti fruity loops... Mozda zvuci glupo i van teme ali bolje ga stavi u rewire sa cubase-om....bice bolje
![]() Cubase mastering a Reason-sounds .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Ne diraj nam Fruity pametnjakoviću
![]() Čovjek koristi FL zato što je dobar program i tačka..nije naporan,dosadan i težak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
kako ja znam tu mozes linkat cutof,resonance,adsr,pa ondak automatizirat malstrom u fruity na pr.Jos nisam probao kako to radi ali budem se malo poigrao pa napisat cu. pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fruity Loops 9 | dejankuki | Audio Software | 0 | 10-09-2009 10:08 AM |
Amplitube + Fruity Loops | Koshpa | Gitarska Produkcija | 19 | 10-09-2008 08:20 PM |