|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Razmisljam se izmedju Alesis Mk2 pasivnih ili Krk V4 ili V6?
Koji je bolji izbor moze li mi neko reci ko je ozbiljnije polusao i jedne i druge? Ili pak posoji bolje resenje u cenovnom rangu do 350E?
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Za te pare mogao bi da priustis Tannoye serije SYSTEM ili DMT. 6", 8", pa cak i 10"... Zavisi za sta ti trebaju. Iako nisam extremni ljubitelje Tannoya, obzirom da smo dugo radili na njima, svakako su Lamborghini u odnosu na gorepomenute Shkode! E sad, to u Srbiji neces naci. Malo neta, pa potrazi! To je moj stav. Pozdrav... Ako treba neka asistencija, javi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mason
|
![]()
Potpisujem... S' tim sto system serija, koliko se ja secam, kosta znatno vise.... ma da nisam siguran, oni se vise ne proizvode, posto su zamenjeni Precision serijom... Ako to moze da se nadje polovno, u dobrom stanju, pa se jos uklopi u budget, svakako da je itekako bolje i ozbiljnije resenje od pomenutih kutija...
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
http://www.musicstorekoeln.de/en/glo...usicstore.html
Kao sto neko rece, mnogo bolje resenje od gorepomenutih, a cak su i aktivne. 440 evra za par je bruka! Naravno, ovde ce te to kostati verovatno i manje...
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Problem mi je sto taj (trenutni) budget je u obliku nekog kredita ili
kupovine preko racuna pa bi u obzir dosle samo nove kutije koje se mogu naci kod nas(citaj:artistu). Ne sumnam u tannoye,u studiju radim na DMT15 i navikao sam na njih.Ali mislim da mi Precision prevazilaze budzetski limit.Ima li ih uopste kod nas u radnjama i kako se krecu? Ivane ti bese ih uze?Koliko su te izasle?
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 26-09-2006 at 12:49 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mason
|
![]()
Ma imam i ja Precision 8, ali... finansijski gledano, ovaj Perunov i Oggy-jev trip su stvarno mnogo isplativi... cak gotovo da ne mogu da poverujem...
Neznam koliko sad kosta pasivni precision, ali zasigurno vise nego aktivni system 600, a nesto sumnjam da je Precision bas do te mere bolji od System serije... Po meni, ovo je stvarno badava, ako je moguce to nekako nabaviti ovde i za te pare...
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ne bih ja isao na 6". Isao bih na 8".
Alene, ne vidim u cemu je problem, nadji firmu koja prodaje polovne kutije, ako imaju nesto, nek ti naprave invoice! Posalji im pare, ne vidim razliku u placanju u odnosu na "nove". FIRMA JE FFIRMA! Jedino u tom slucaju ne mozes da izbegnes carinu i porez! Ako budes zainteresovan za neku kombinaciju, javi, mozda mogu da ti pomognem... Mozda i ne. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A u cemu je fora, kako? ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ratosiljaju se sranja i svi srecni! Cifra je stvarno top! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Koji mobile recorder uzeti? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 24-11-2008 09:58 PM |
koji monitor amp uzeti? | HeatMan | Monitoring | 46 | 15-03-2008 10:21 PM |
Ah sta uzeti??? | "7" | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 08-04-2007 12:45 AM |