|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
View Poll Results: DIY ili tvornicki slozen kabel? | |||
Slazem sam, sta ima bolje od mirisa vruce lemilice i rastopljenog tinola |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 64.71% |
Nema sanse, pljunem novce i nosim gotovo iz ducana |
1 | 5.88% |
Kupujem gotove ali ako treba popraviti kabel vadim lemilicu i brisem prasinu sa nje |
5 | 29.41% |
Voters: 17. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo, minijaturna diskusija u jednom drugom threadu je dovela do ovog pitanja
![]() Koliko vas slaze kabele samostalno (xlr, patch...nije bitno) a koliko kupuje gotove? ![]() hm, cekaj malo, pa mogli bi staviti poll da bude preglednije ![]() a thread ispod neka bude otvoren za bilo kakve komentare i/ili savjete ![]()
-- De?urni mrgud Last edited by zvincic; 27-04-2006 at 07:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() nego, kad smo kod fluitina....uzeo sam nedavno da probam 60/38/2...ovih 2% je srebro...i odusevio se....nikad bolje i cvrsce spojeve nisam radio...jos kad sam stavio novi vrh na wellericu...milina ![]() al nije bio jeftin....500g mislim da je 110 kn...dakle nekih 15 eura.
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ja kupim komponente, pa lemilicu u ruke...
![]() Nego, rodjaci, kako se snalazite sa ovim kineskim kopijama Neutrika i ostalih marki???????:o Video sam par toliko vernih primeraka da sam poceo da se pitam sta je kod mene ugadjeno ![]() ![]()
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
1. logo 2. made in liechestein na strain reliefu 3. boji 4. cijeni ![]() a kad ih otvoris, onda je sve jasno... kod nas imas kopija za nekih 1.5 do 2 eura po komadu originali su nesto vise od 2 puta skuplji...cca nekih 5 eura po komadu
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
kuoujem nove...jer nemam studio ogromnih dimenzija i mnogo opreme pa ne gubim puno love na kablovanje...ali ako koji počne prekidat...iskra ths 11 me jo? nije iznevjerila
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Klotz + Neutrik je za mene provjerena kombinacija!
Nisam pretjerano lud za lemljenjem, tako da kupujem: 1. kvalitetne firmirane kablove za bass koristim Klotz T.M. Stevens Funk Master + VOX VBC50 za povezivanje HiFi komponenti Klotz RC serije 2. kablove koje pravi moj kolega u firmi za binsku upotrebu Klotz MY206 + odgovarajuće Neutrik konekcije za studio Klotz MC5000 + odgovarajući Neutrik snagaši Klotz LY225 + Neutrik NL2FC Speakon 3. kablove do kojih sam došao ko zna kako za HiFi zvučnike terminisani Van Den Hul Mada, ruku na srce, nađe se i koji kinez (QL iliti MPM) u koferu za rezervu! Kao što rekoh, lemim samo kad je frka...
![]() |
#10 |
Mason
|
![]()
Nesto kupim, nesto lemim... za svoju bass gitaru koristim Planet Waves kabl... odlican je i pretrpeo je svakakva terorisanja, a nije stradao... Kvalitet zaista na nivou... taj kabl koristim i za usnimavanje linijskih instrumenata...
Mikrofonski kablovi, kablovi za vezu tipa preamp, ad\da, pojacalo su mahom pravljeni... Klotz babl i Neutrik kenoni... E.... da.... imam i jedan Stagg kabl (nikad cuo sta je to)... izgleda da ne radi lose, ali ga retko koristim... tj., to je u grupi rezernih kablova... mikrofonski, kupljen je gotov, ali... za Stagg do tada nisam chuo...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 01-05-2006 at 02:08 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|