| 
	|||||||
| Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW | 
| 
		 | 
	Thread Tools | Display Modes | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Junior Member 

| 

Imam ProteusX bundle (uz koga sam dobio i E-MU 0404 karticu), i pokusavam da pomalo radim u Cubase-u SX3, medjutim (pored zezanja oko podesavanja PATCHMIX DSP-a, oko cega mi je pomogao Ivan Studiotonac-HVALA), sada imam problem da mi kada ucitam VST iz Proteusa blokira zvuk na kompu, pa moram sve da pogasim (sto nece svaki put da radi- al' sva sreca postoji inzinjersko dugme 

).Pomagajte, ako mozete... Inace prvi put sam na forumu, ali ga pratim i nisam nigde nasao nesto sto bi mi pomoglo oko ovog problema. E, da racunar koristim samo za pravljenje muzike (nista spektakularno) i planiram da uzmem Behringerovu mixetu 1204fx(ili mi preporucite bolju), jer bih snimao i svoj starogradski orkestar(naravno dobrodosla je i preporuka za mikrofon). Posedujem Intel4, 3Ghz, 2MB cache 1GB DDR, i jos ponesto(nisam sad kod racunara jer na njemu nemam internet) Hvala ![]()  | 
| 
		 | 

| 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |

| 

|