|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Da li je neko probao Amplitube2 ili bar njegov
demo???Da li donosi neshto revolucionarno na polju simulacija?Kakve su mu tvrdje distorzije i kakav je u odnosu na konkurenciju? POzdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Mogao bih ja da skinem demo pa da odem do ortaka koji ima SX 2 (sa ključem naravno), al me ne?to mrzi... Ono ?to sam čuo iz demo-a na IK Multimedia sajtu nije me ne?to dojmilo, a od ljudi sa KVR-a koji su ne znam kako govorili da su srećni zvukom, nisam primetio da je iko poslao neki home made higain demo tako da... Ko ga ?i?a. Uostalom idi preslu?aj sam. Nije ne?to za ?ta bih se izuo par stotina evra.
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Koliko sam u toku - ispravite me ako gresim - to je definitivno stvar koja mora da se kupi (treba joj dongle), tako da bih ti ipak savetovao da razmislis i ides na neki hardware.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Sve mi ovo lichi na onu basnu o lisici i grozdju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ja bih pre rekao da se radio o bajci nego o basni, bajci da ono ?to se ne mo?e probati i skinuti sa neta, mora da je do jaja, barem u ma?ti!
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Za tu bajku nisam chuo a verovatno i ostali chlanovi foruma
dok za basnu jesam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Dule,ako neshto nisi probao a mashtash da je loshe pa onda
je problem i sa bajkom i sa basnom,znachi dobijamo novu formu:BAJSNU ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Meni Amplitube1 itekako igra u mixu a za dvojku pretpostavljam da je korak dalje
![]()
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]()
Ja sam vam lepo rekao, imate demo-e na njihovom sajtu, pa preslushajte, i mogucje je da je neko na KVR-u uradio neku stvar a da je koristio A2. Nisam cuo nesto sto bi mi se dopalo, bar ne vise od POD-a. Clean/ovi i poluprljave farbe su ok, prolazi, napucane distorzije opet ne valjaju kao i kod ostalih soft-simulatora. Dakle ne mislim da je prica o lisici i grozdju adekvatna jer pretpostavljam da bi se od svih ljudi na ovoj planeti koji su kupili taj sim (ukljucujuci i onog koji je radio demo-e) pojavio valjda neko ko bi se snashao i napravio svemir farbe, ako je to mogucje. Opet , ja sam vishe zainteresovan za high gain boje, jer ovo sve ostalo mozhe da se dobije i na druge nachine i nije tako problematichno.
Quote:
Amplitube 2 sa druge strane (koliko god ja mislio da koshta previshe i da se sa freeware-om i malo dobre volje mozhe sve to dobiti) mozhe zaista da ispuni sve potrebe nekom kome ne treba specijalno vrhunska distorzija, u to sam siguran i za takve potrebe je ova "sprava" sjajno reshenje, naravno.
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Amplitube I ima problema u vi?im harmonicima, tj kako dodaje? gain pojavljuje se u zvuku gomila tih nekih, ne znam kako bi ih nazvao... Sitan zvuchni otpad, brljotina ![]() Naravno disclaimer... Ja kad se..m, imam u glavi Line 6 kao neki benčmark za simulatore, i ozvučeno pojačalo, pa su mi kriterijumi visoki i uglavnom nisam zadovoljan. Upravo sam ne?to snimao i imam po deset kanala ritam gitara unisono, ?to ?ivih ?to sa simulatora, da bih se pribli?io tome da mislim da je ok. Znači sve ?to meni smeta, ne mora nekom drugom da smeta ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Amplitube Metal | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 11 | 19-07-2008 11:28 AM |
Amplitube 2.0 | veseli koljac | Audio Software | 20 | 02-02-2005 01:46 AM |