|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() ![]() Ovo me podseca na vreme kada sam na Amiga racunaru pokusavao da napravim mega hit. Pa onda sklapao sekvence u celinu, kao lego kockice... Mislim, sta da ti kazem, ti si vec rekao da znas da je dobro. Ako ostavimo po strani to da je jako monotono, i da nema energiju koju itekako moze da ima....onda je mozda i dobro. Tako da.... neka leti. ![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam istrosio svoje kredite na megaupload.com,rapidshare.de...a verovatno ima jos takvih.
Tako da ne mogu da downloadujem i dam komentar. Zasto uopste korisitite te sajtove? Zasto ne koristite http://www.yousendit.com/ ? Funkcionise jednostavno tako sto se : Uploaduje zeljeni fajl,a kao recipient mail stavi svoja mail adresa Onda na adresu stize link od fajla i to je to! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
znam sta sve moze, ali to je bio cilj, sto manje to vise, neka samo brunda klub i neka peva, mislim da je to sustina momenta...u klubu naravno
![]() a evo i linka... DirtyCover - Sound Surround.mp3 ...
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
OK,Avax bi zeleo da cuje nesto komercijalnije,ali to tebi ocigledno nije bio cilj.
Inace zvuci odlicno.Da,ovo je gotovo. Podseca me stilski jako na Pashka-Island Breeze (Trentemoller Rmx). Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Eh sad....
Posle Gianfrancovog komentara sam pustio jos jednom, da pedantno poslusam stvar... Kao prvo, ne radi se o tome da li ocekujem da cujem nesto komercijalno. Ja imam vise ovakvih "nekomercijalnih" projekata nego sto bi to neko ocekivao, znajuci cime se bavim. Evo odslusao sam.... I opet imam utisak kao da stvar nije doradjena. Kompozicija nema nikakvu dinamiku. Od pocetka do kraja se nista ne desava, monotono je. To ne moze da drzi panju slusaoca, pa i da je odvrnuto "do daske" u nekom klubu. Ipak, to je samo moje misljenje....
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
to ti je tech...uradicu jos jednu verziju i drugar rmx i leti!!!
tech je dosta monoton, cak je ovaj progresivniji nego sto bi trebalo, treba jos monotonije da bi bila prava...jbg to ti je clubbing
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
pa jel ti ne bi prijalo da ti ljudi svaki dan govore da si car? meni bi
![]() sto se avaxa tice, definitivno nije skoro proveo vece u nekom klubu... i nije slusao Chrisa Liebinga... tu sam cak i ja rekao da ne kontam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vibrator
|
![]()
nije lose, samo mi zvuci malo nedovrseno i monotono.. glupo je da ponavljam ono sto je vec receno, ali ja se "kao" razumem u elektroniku..
nema ljutnje, poz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ne znam, a voleo bih da znam! (kontra-faza) | jammer | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 22-10-2010 07:32 PM |
Sve sto znam o tebi | gorjan | Promocija radova | 22 | 25-02-2010 09:31 PM |
Bilo bi dobro... | Maiv | Predlozi i sugestije | 1 | 13-12-2008 05:34 PM |
Dobro do?li!! | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 19 | 13-08-2008 01:15 PM |