|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Imam problem koji uopste necu pokusavati da resavam,
![]() Imao sam do skoro P4 (865) platformu sa ATA sistemskim i SATA diskom za Audio i VST. To je do nekog momenta radilo OK i onda je taj SATA pocheo da prvo radi check disk pa je audio poceo sa njega da skakuce, i na kraju ga Windows nije video (pisao sam o tome). Onda sam uzeo A64 varijantu (939 -nf4 ultra), instalirao sistem na novi SATA disk koji sam kupio. Kada pokusam da pustim nesto iz Nuenda sto se vuce sa ATA diska desava je isto pucketanje i CPU peak kao ranije. Onda pustim nesto sa drugog (nesistemskog) sata i to radi. Znaci, svejedno da li je sistem na ATA a podaci na SATA ili obrnuto, to kod mene na 2 razlicite platforme nece da radi ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M3 i KM3 zajedno: | Nedim | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 14-08-2009 08:52 PM |
M-Audio Profire2626 i Delta 1010 LT zajedno? | veliborv | Computer Hardware | 4 | 03-04-2009 04:28 PM |
E-MU 1212M & 0404 zajedno | HrastProgrammer | Computer Hardware | 1 | 16-11-2008 12:56 PM |
SATA II standard | Eon | Computer Hardware | 5 | 15-06-2005 03:04 PM |