|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Narode,od pojave revalver2 (iako je ogroman broj firmi koje se bave ovim) nisam cuo da se pojavio neki noviji simulator gitatarskog gear-a.Ako znate za nesto novo dajte da cujemo.Uzgred cuo sam
da alien conections sprema 2 verzije plugina,za blues i metal. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
A šta je sa ovim?
Pol Rid Smit je radio preko godinu dana na ovome. Znajući da su Wavesi "stari igrači" na polju softvera, da nikada nisu izbacili ni nešto jeftino ni nešto loše (L1+, SSL4000, C4) i da u paketu dolazi puno toga, voleo bih da čujem kako to zvuči. Međutim, po ceni od 600 dolara, mislim da tu pesmicu neću brzo slušati... S druge strane, Wavesi novi Mercury Bundle naplaćuju $7500, "stari verni" Diamond "svega" $3800 a za ovo traže samo 600 - ili je konkurencija vrrrlo jaka ili proizvod ne valja, šta mislite? Skuplja varijanta dolazi sa dedicated interfejsom na formu (kako kažu) vrlo kvalitetnog DI Boxa. http://www.waves.com/content.aspx?id=93 ''''''''''''''''''' Poseban "treat" na Wavesovoj strani je video i intervju sa Polom Rid Smitom (u videu svira svog "Belog Tigra"). Prezentaciju i detalje imate na http://www.soundonsound.com/sos/nov0...s/wavesgtr.htm . ----------- ![]() ![]() ![]()
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Au Rocket,pa ovo je bre matoro ko mamut.Imam ga i moje subjektivno misljenje
je da radi ko q!Za neki jazz i blues gde su mahom clean i malo prljavije gitare nekako moze da posluzi,ali su mu distorzije smesne.Ne da ne vredi 600$ nego ne vredi ni 100 uzimajuci u obzir trenutno stanje sa ostalim simulatorima.Paul Reed Smith se zesce obrukao a pazi sta je uradio:uzeo je par svojih gitara i pojacala i otputovao u Izrael gde je sa likovima iz wavesa napravio ovo sranje na osnovu svojih pojacala.Zaista tragicna prica ![]() Pozdrav! Ima li neceg novog,nisam pratio par meseci sta se zbivalo pa me ne mrzi da pitam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Line 6 smanjio cijenu VST opcije na 130$. Akcija traje 4 mjesec.
Pa navalite. ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nek se nosi ceo Line6 ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Nisi platio. Ako developer softverskog plugin-a napravi v2 verziju plugin-a u kom su dodate neke funkcije kojih nije bilo on ti to naplati, u 99% slučajeva. Za?to je čudno da Line6 doda VST plugin-ove i onda ti to naplati? Dobija? ne?to ?to nisi imao, nisi mogao da ređa? vi?e komada po kanalima.
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Cijena jeste paprena ali ja bih ''ubio'' za VST opciju. EQ na toneportu mi radi odlično, kao i reverbi i onda se pojedem živ kad snimim nešto pa skontam u miksu da bih trebao malo dodati ili oduzeti nečega...pa onda udri opet i snimaj umjesto samo mali zahvat kad imaš VST
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Ortak ima nesto novijeg datuma,nesto tipa waves guitar bundle ili slichno,bas cu sutra u studiju gde snimamo album da ga uporedim sa gitar rigom 2 i sa revolverom 2!!!Do sada waves nije nista lose napravio,pa se nadam da me nece razocarati ni ovaj put,pisacu sutra detaljnije o samom vst-u kad ga isprobam...
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Drzimo te za rec
![]() Pozdrav!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kvalitet mog novog demo songa? | djnick | Promocija radova | 16 | 01-02-2007 11:47 PM |