|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ivan Lekic
|
![]()
Meni posle nekog vremena ne radi .. kada ga pokrenem izbacuje neki licence error ili tako nesto .. pa onda moram da deinstaliram pa ponovo instaliram da bi radilo. jel se desava jos nekom?
|
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Meni odlicno radi,nije mi pravio probleme nikako..
#3 |
Senior Member
|
![]()
korg legacy digital edition (pricas o onom sto ima i M1?) inace koristi dongle emulator od h2o. Ako si prvo instalirao korg-a, a posle toga, bilo sta sto koristi dongle, a izaslo je pre korga, korg nece raditi.. mora se reinstalirati, jer stariji dongle pregazi noviji dongle, i onda nemas licencu za korg...
Malo konfunzo sam objasnio, ali svatices... ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() Znaci da deisntaliram sve sto koristio dongle i onda instaliram korg legacy sa njegovim dongle pa onda ponovo sve ostalo , cubase,nuendo,hypersonic,halion3 sto koristi dongle i onda ce raditi??? |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Proveri sledecu stvar-u toolbar liniji klikni desnim klikom na dongle i disable-uj ga ,zatim klikni desnim klikom i sada izbaeri licnese setup.Tu checkiras za koje proizvode dongle shljaka.Ako medju njima nema Korga LDE ,uninstaliraj stari Dongle a i Korg Legacy Digital-zatim pokreni instalaciju od Korga i prvo ces instalirati noviju verziju Synchrosoft Dongle-a a zatim i sam Korg .Kada proveris ono sto sam napisao na pocetku videces da noviji dongle podrzava Korg LDE
|
![]() |
![]() |
#6 |
Ivan Lekic
|
![]()
Da , ima Korg Dig.Collection i stiklirano mi je , kao i the grand2 i ostalo ..
Dakle meni KORG digital radi .. ali par dana .. posle toga vise nece , prijavljuje licence error i nece da radi vec moram da deinstaliram pa ponovo instaliram i stalno tako ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ivane, proveri mail....poslao sam ti.
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Vibrator
|
![]()
"momci, rekli smo da ovde nema pusenja"
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg announces the Legacy Collection - Digital Edition (incl. M1) | veseli koljac | Audio Software | 2 | 08-09-2005 11:13 PM |