|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zdravo svima!
Jel moze neko da mi pomogne.Logic neche da startuje kad shtikliram u Audio Hardware and Drivers ASIO drivers.Kad shtikliram ASIO i startujem program program pada.Chemu je frka?Inace imam P4 Celeron 2.4 1 Gb DDR Hercules 16/12 FW Sound Carta.Molim vas pomagajte! Hvala! |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
zar ne rade do 5.5.1 na PCu?
#4 |
Super Moderator
|
![]()
Zadnja verzija 5.5..1
Probaj da sa onim "PlgEnabler"-om disablujesh DX instance Waves paketa. To je uobichajen razlog pucanja LAPa te generacije.
#5 |
Junior Member
|
![]()
Prvo je program padao kad pochne da uchitava Dx pluginove pa pomochu Plgenabler sam disablovao neke od plugine i startirao je.Znash da moguche je da je to problem?Hvala Boskovic.Probachu da vidim!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
nije "moguće", nego sigurno LAP pada ako su mu enablovani DX Waves....znači samo ih isključi kako ti je rek'o Bo?ković (nije d?abe super administrator)
Last edited by bassystem; 01-11-2005 at 01:21 PM. |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Iskluchio sam sve pluginove i opet neche da startuje.Kad pochne da uchitava ASIO Hercules 16/12FW ASIO program pada.Ne znam shta moze da bude problem.Moguche da je zbog toga shto kompjuter mi je za formatiranje.Pun je advera i sl.Hvala svima na pomochi!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderator
|
![]()
Hmm, probaj da reinstalirash Logic
#9 |
Pro Member
|
![]()
Moguce da si instalirao ver. 5 waves paketa.. to kad se instalira Logic puca obavezno... napomenuo sam ovde u vise navrata da se pazite 5-ice i da je ne instalirate ako radite sa Logicom...
p.s. potrazi 5.5.1 verziju Logic-a.. pozdrav! |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
loadedmutha
zanima me... je li ima? mo?da XP service pack 2? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |