|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Sta bi sa d'n'b-om? Odakle izadje ovaj "elektro trip hop"?
Ja ocekujem da grune neki "reece" kad ono .... ![]() Trip, trip, hop, poslusaj malo kako to radi Orbital, a sto se tice pesme svidja mi se onaj "podvodnopokretnibass" bash. ![]()
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
imam zapocet 1dnb.. -mekanik pressure..ali sam se zakuco..
dodao sam hard,pa novi sistemi pa reorganizacija fajlova..tako da sam dosta bio odsutan pa sam se malo ohladio..a ovo electro trip hop ili neshto drugo..doshlo samo od sebe usled experimentisanja..trenutno radim 1 mikro house..trudim se da boravim u shto vishe pravaca,znash od svuda pokupim po neshto..volim uticaj sa vishe strana.. ako i zavrshim ovaj dnb to cu uraditi zbog caroline,cell d-a,duplog b-a...pa da vrte vishe domaceg.. u svakom slucaju hvala na komentarima.. peace ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
uh,uh...ja sam ovde izmedju dve vatre..ne mogu da kazem da je lose ali ni da je dobro..sto se tice tehnicke strane(produkcija,mix,aranzman)-uglavnom je bez zamerki ali sto se tice muzicke - suvise mi je "mracna" da bih je mogao slusati vise puta..ako je samo experiment u pitanju-OK ali nekako mi nema vibe-a i ne pomera me..NE RADI ME sto bi neki rekli..znam ja da to moze bolje
poz ![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
da...da... ta muzicka strana me najvishe i zanima...znam da je tehnicki ok...to sam se uverio...nego kakav utisak ostavlja?..
ajd to da je mracna manje-vishe..to je samo 1 pad.. ja bi pre rekao deep nego dark..ali dobro.. hvala z peace |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
hm stvar je bas po mom ukusu ja takodje imam par slicni trackova.Malo me podseca na dj spooky-a i na neke trackove sa ant-zen kompilacije.
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
meni se svidja... sto kaze DJ Z nije ni tamo ni vamo ,ali meni je skroz ok.Malo me podseca na depeche mode fazon.Tehnicki kao sto i sam znas skroz ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
drago mi je da vam se svidja track...
![]() trudio sam se da pobegnem od zanrovskih okvira...(ni tamo ni vamo..). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
|
![]()
Dobar je track, po meni si trebao jos vise kombinovati sa tim lead-om i napraviti nekakvu interakciju sa neki slicnim zvukom. Zar ovo nije elektro?
Inace produkcija je ok, malo pokidaj te peakove nekim limiterom da dobijes RMS-a bice masnije a to treba. Sve je individualno ![]() edit : i malo je skupi jer ti ide u kontra fazu pa se pri mono reprodukciji nece bas odlicno cuti
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
jedino se malo gubi prostornost...pad je tishi i manje je reverba.. shto se tiche aranzmana verovatno si u pravu,josh par ljudi mi je dalo slican predlog.. ali necu sad da se vracam,idem dalje..to je to..koliko u trenutku znam i mogu...sledeca ce biti bolja..i tako u nedogled.. probao sam limiter...mislim da je ovo dovoljno...jer ako dam malo vishe remeti se balans u okviru miksa....tako kazu genelec-i.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|