|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Već sam video da je Prokdu oti?ao na vai.com da prokomentari?e, pa bi bio red da se to pomene i ovde.
![]() Vratio se, ne ba? malopre, ali uf. Dojajno. Nije zvuk ba? bio najsrećniji, i mo?da izbor pesama nije bio po mom ukusu ali nemam reči. Tri puna sata lo?enja. Nema dovoljno izbezumljenog smajlija, da opi?e ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Znaci ne mogu da verujem. Bio sam u zescoj frci prosle nedelje, cak sam i dolazio do Beograda poslom. Kao ajde to je 15-ti, cak sam i iz Nis-a imao kombinaciju karta + organizovan prevoz. Ali, ali, avaj, ali .....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Mason
|
![]()
Upravo se probudih... Nisam mogao da odolim i skoknuh sinoc do Bg-a u SKC na koncert... Neznam zasto se u prvom delu koncerta bass jedva chuo, tako da sam Bily Shehan-a vise video nego cuo. Kasnije su to popravili, ali ne dovoljno, tj. bass je bio malo nedefinisan...
Elem, da preskocim sitne zajebancije... ONO SE ZOVE POSTENO ODRADJEN KONCERT... ubise se ljudi od svirke... Vai je samo i uzivo potvrdio da je lood ![]() Ne samo on, vec cela ekipa... Da ono nisam video, napravio bih gadnu gresku. Vedelo je odvojiti vreme i skoknuti do Bg-a....
![]() |
#4 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Ka?e mi jo? par ljudi da je nazad zvuk bio onako, njakav. Napred je bilo mnogo bolje, dapače, tutnjalo je od basa.
![]() |
![]() |
#5 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Nije mi proradio mozak da ces i ti da budes tamo... mogli smo da oderemo po recimo 6 piva za sankom ![]() Pozadi je bass bio pretih i muljav... nedefinisan... kasnije su to ipravili malo. Tj. isto vazi i za bas bubanj... ceo taj donji spektar nije bio O.K. u prvo vreme, ali nista preterano... A jebi ga... oni tako i sviraju da te i ne zanimaju detalji u zvuku, vec svirka... mocno, nema sta... a i one Vai-ove farbe stvarno plene i uzivo... Kad cujes nekog da ONO radi uzivo pred publikom.... hmmmm... Znas, gledao sam ja G3, Sevilju i ostale svirke gde doseta chika Vai, lozio se na film "Raskrsce", otkidao na "For the love of God" i upravo zato sam i dosta ocekivao od koncerta, a dobio sam 3 X vise od onoga sto sam ocekivao, pa sam sada malo impresioniran i iznenadjen... Moze nekome da se ne svidja Vai-ov stil, ili neznam sta, ali za onakvu svirku reci nesto, hmmmmm... Lepo je bilo cuti da neko ono moze da izvede gitarom... ono se stvarno granici sa realnoscu... POsto toliko iznahvalih Vai-a, trebalo bi pomenuti i ostale koji su kao instrumentalisti najmracniji MRAK!!! Danas kad sam ustao, bacih pogled na svoj 7ender, ali mi je secaje na sinocnu svirku Sheehan-a nalozilo da ne pipam tarabicu ![]() ![]() ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 16-11-2005 at 06:32 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
ja u toj sali nisam nikad cuo bass kako valja, valjda zato sto je mixer skroz nazad pa ko zna sto ko cuje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Bio sam i ja
![]() Recimo da je bilo preglasno pod jedan. Pod 2 Sheen se jako slabo cuo. Pod 3 previse su se izivljavali ali bas previse. Pod 4 bilo je PREGLASNO. E sad dobre stvari - Steve je performer kakvog nema, zaista velicanstveno! Njegova harizmaticnost, smirenost i interakcija sa publikom je stvarno iznad ovog sveta. Druga stvar koja me je bacila sa nogu je nivo tehnicke spremnosti svih muzicara. Mislim, znao sam da su mnogo dobri ali kad ih vidite uzivo shvatite da su predobri ![]() ![]() Akusticni deo svirke mi je bio najmiliji ... Bankok svitu su odsvirali mestralno. Sve u svemu drago mi je sto je napokon dosao i jos draze mi je sto to nisam propustio. Nadam se da ce posle njega i Satriani doci. Inace mogu da se kaldim da ce sad gde god stignu kopirati fore sa koncerta. P.S Sto je stao na pola For Love of god? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
E zaboravih, najblam koncerta - onaj nas "Vai" koji je ladno iskulirao Steve-a kad mu je ovaj pruzio ruku!!! EEEJ na sred bine!!! Mislim stvaaarno. Posle sam cuo da onaj Univers koji je svirao nije njegov nego od nekog decka koji je doneo gitaru na potpisivanje. Uzas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Buka zbog koje je Vai zaustavio cert je bila iz pojačala u koje je bio uključen Bane u prethodnoj stvari, kao da je izvađen kabl iz gitare a pojačalo je ostalo otpanjeno. Na kraju je stao i rekao tehničaru da ga zgasi pa su nastavili. Jbg, mislim da nas je cela ta frkica ostavila uskraćene za no?enje Vai-a na rukama koje je deo show-a za vreme For The Love Of God, al dobro, ?ta sad. Quote:
![]() Inače i meni je taj akustični deo bio najmrak. Jedino da su odsvirali bar jedu stvar sa "Alien Love Secrets" ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ma sta god da je, lose je. Mislim nije on neki tinejdzer pa da ga hvata ne znam kakva panika. Blam samo takav.
Super je bio onaj duo Vai i bubnjar (zaboravih ime) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|