|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
http://www.the29a.org/nickcrow/
Evo link, em je freeware, em je po meni najbolji tube emulation plugin, znaci po meni ovo j**e keve kako radi...Bolje od svih zivih saturatora (sem Inflatora, ali on je druga prica)... Probajte, pa dajte utiske |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
TNX Jan ! ! !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Nema na chemu
![]() Kad god nadjem nesto dobro ![]() Ima ovaj link , neki guitar preamp, isto jako dobar i free!... http://www.sendspace.com/file/vula3n |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
To je Wagner Sharp, najbolja free simulacija highgain pojacala.
Postoji i MKII verzija koja ima malo manje gain-a, ali je jedna od najboljih simulacija i to ne samo u free domenu. Uostalom Nick Crow nikad ne omane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ja mislim da covek treba lepo da uzme i da prodaje ove plaginove, jer ovaj njegov tube je stvarno po meni najbolje zvuceci tube od svih, a dobro radi i na celom miksu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
hvala jane :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Behringer Tube Ultragain Mic100 Vs. Art Tube Mp | milos | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 13-04-2008 05:25 PM |
Promjena Nick-a | Tiki the Boyler | Predlozi i sugestije | 11 | 28-12-2004 01:06 AM |