|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
mucim se sa vise stvari u cubaseu sx 2, ali momentalno me najvise izludjuje sto ne znam kako midi trak pretvoriti u audio. tj. od midi traka napraviti Wave koji bi se dalje obradjivao kao audio track.
konkretno - imam recimo midi track kojem je output VST instrument - ako otvorim audio track i pokrenem snimanje dok mi svira taj midi track ne desi se nista - ako je to pravi nacin (sumnjam) kako usmjeriti signal iz midi u audio ? u audio tracku pod input input mogu izabrati samo ulaz sa kartice (stereo L,R i mono) usput, da li se jos u Srbiji ili BIH moze jos nabaviti knjiga o cubaseu, bio je tu i nekakav link, mislim Studioton, ali to vise ne sljaka. pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ako imate problem sa audio&MIDI sinhronizacijom u Cubase | Digital Cave | Audio Software | 9 | 10-03-2008 10:23 AM |
kako snimiti | zoolander | Gitarska Produkcija | 5 | 02-03-2006 09:39 AM |
Cubase::: [za pocetnike] kako snimiti VSTi output kao audio | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 19-06-2003 09:59 PM |