|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Super Moderator
|
![]()
Vec je bilo o ovome ali ajde da cujemo josh misljenja ako ste raspolozeni.
Dosta ljudi preferira DT770 zbog detalja, mada i 271s imaju svoje fanove. Iznesite neke utiske vezane za najbolju soluciju za slushke. Takodje su pominjanje i Audio Technica ATHM 40
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Imam DT 770 PRO nekih mjesec dana i mogu samo potvrdit da su to slu?alice sa najvi?e detalja i karaktera od svega ?to sam do sad imao prilike ?uti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ja koristim AT vec godinu i po, ali ne za mix, vec za pevaca ili sviraca i kada na kraju zelim iskontrolisati preko nekog treceg slusanja.
Nisam do sada imao nikakvih zamerki, cak sam zadovoljan i stepenom neutralnosti (koliko to slusalice uopste mogu da budu), ali trebalo bi da znas da slusalice stvaraju vestacki privid prostora i nacin na koje one emituju zvuk se ne poklapa sa prirodom percepcije ljudskog uha . Otuda na slusalicama sve zvuci mnogo "vece" i "lepse". Sve su to dobri izbori i samo je pitanje sta ocekujes od njih i koja bi im bila upotreba. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
AT su odlicne, samo se treba naviknuti na njih posto daju prilicno flat zvuk..
znaci, idealno za proveru (ipak su monitori za mix) a i cena im je odlicna za taj kvalitet zvuka.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam K240m i jako sam zadovoljan. Mada, ne mislim da bi ni ove dve varijante bile losiji izbor. Kod AKG mi se svidja sto je jako lagan i pogodan za duzi rad (ako treba praviti farbe na syntsima za svirku) a i pevacima je OK.
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
E, kad smo kod toga, nisam se ni setio, AT su jos lakse i jos udobnije od svih koje sam do sada koristio jer imaju neku finu mekanu penu i kozu, pa ih i ne osetis.
I cene se nisam setio, a ne verujem da je preko 60 evra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
imam ja beyerke i mogu ti reci da sam prezadovoljan... to su ti monitori na usima, jako malo izlazi iz njih (gotovo nista).. jedina zamerka... uzasno su teske i posle par sati rada oce da zaboli glava
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
i moje dt109 vrlo malo pustaju vani, ali nakon sat vremena mene vec usi bole. ne zbog glasnoce, vec doslovno, fizicki bole. a slusalice i nisu nesto narocito teske. zato te slusalice drzim za tracking a sebi trazim nesto udobnije ![]() ovaj put se micem od BD-a....mislim uzeti akg 240...moram poslusat negdje razliku izmedju M i DF modela da vidim isplati li se ke?irati vise za DF ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Sa Beyerom sam prezadovoljan!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Ako moze jos neko da kaze neki info o tim sluskama bas me zanimaju i zanima me koji preamp bi isao uz njih ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sennheiser CX 95 ili Beyerdynamic DT 60 Pro | discofilman | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 21-04-2009 07:35 PM |