|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
eh ovako
dragi moji drage moje nisam se javljao sto godina a i kad sam se javljao nisam se javljao bas nesto cesto.... e sad mene interesuje dali vi uopste zelite da pricate sa jednim zabusantom(teskiiiiim)..... ovako radi se o sljedecem ja sam se pravo ali bas pravo zapalio za sae institute nesto razmisljam o odlasku u sloveniju na skolovanje interesuje me da li iko od vas ima ikakve informacije (osim one sa sajta) kako je to gore, sta je,dali se isplati ici uopste , ako je neko zavrsio slucajno ili trenutno pohadja bilo bi super da mi se javi i kaze par rijeci zauzvrat dajem flasu rakije i i ...i fotografiju neke stvarcice od opreme koju zeli heehehhe ajde budite mi pozdravljeni i long live the R U M S K I ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
slichno i mene muchi.. jbg, probao sam ovde na bk akademiji.. na fduu.. na koji nemam namere vishe ni oko da bacam.. a za vetsh chujem od drushtva da je bzvz.. iskreno ishao bih tamo, kada bih znao da je to to, a ne josh jedna u nizu muzichkih prevara.. btw, nachuo sam da 2008 treba da se otvori sae ovde.. u novom sadu, kao..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
od tih prica za sada nema nikavih novih detalja
a sae je ok za potpune pocetnike sa parama.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Momci, nemojte da bacate pare (ako ih nemate!!)
Ako ne znate NISTA oko tehnike, a imate pare za bacanje i dosadno vam je, onda idite. Ako znate nesto, i nemate pare - nemojte! Nista vam se nece promeniti zivot posle SAE !! Necete lakse naci posao, necete nesto mnogo znati, diploma vam nista nece znaciti u zivotu, itd.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() P.S. jeda mali oglas u prilog celoj prici http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19436
Be more PRO less TOOL... Last edited by lesha; 17-09-2007 at 05:04 PM. Reason: koristi quote umesto php |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
nemam ja nista protiv diploma, ali protiv bezvrednih, imam!
U engleskoj svake godine 5-6 hiljada ljudi dobije diplomu snimatelja, sto od SAE ili neke druge skole...radnih mesta se otvori -pazi sad - MAXIMUM 10 godisne..i to ovde!!!! znaci, celo to skolovanje je biznis! Skola dobija pomoc od drzave (pare) jer obrazuje i daje diplome...a sto nema posla, nikom nista! Vazno je da su tu studiji u kojima se oni posle zezaju na mega opremi za dzabe!! (mislim..grubo receno!!) Pa deal-ovi sa Apple-om, gde (ovde) svaki student dobije MacBook kad se upise na studije itd, itd.. cist kapitalizam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
da, ali pitanje stoji - da li ljudi sa diplomom i jednakim znanjem i iskustvom imaju prednost nad istim takvim ljudima samo bez diplome? Pricam o ljudima koji zapravo znaju podosta o poslu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
DaBear, stalno poredis London (englesku) sa Srbijom,sa te tacke gledista si upravu, ali sa nase (srbija - ne znam kako je u ostalim ex yu drzavama) nisi...nama treba jos jako puno da dodjemo do tog stupnja.
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
DaBear, stalno poredis London (englesku) sa Srbijom,sa te tacke gledista si upravu, ali sa nase (srbija - ne znam kako je u ostalim ex yu drzavama) nisi...nama treba jos jako puno da dodjemo do tog stupnja.
[/QUOTE] Nisam nikada poredio to sto kazes....hocu da kazem da ako je ovde, gde ima hiljadu radio stanica, stotine studija i tv studija, tesko naci posao - mislim - slobodno radno mesto....kako je onda kod nas? Pa kod nas se uvale i ostaju do penzije, a nema toliko mnogo prilika...to sam mislio. A za neku studijsku produkciju muzike....za to ne treba diploma. Ja bar tako mislim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moram da pitam | nESbo | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 22-04-2005 10:32 AM |
Pitam se ... | cipela | Predlozi i sugestije | 2 | 29-01-2005 10:20 PM |