|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ok ,imam priliku da za relativno male pare uzmem ovaj sint.Imali li ga vec ko, i da li ga vredi uopste uzimati.Ne bih da kukam ako naidjem na neki VSTi koji ima bolji sound (slican ali bolji)......?
![]() POZ< |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Vredi .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
uzmi. to je legendarni sint.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Slazem se sa mirzaa . Ali nije za narodnjake i tome slicno . To je legendarna rokerska sprava . Ako ne kosta previse , vredi je imati ( po meni ) .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
samo uzimaj jer nema vst-a koji zvu?i kao ta ma?ina.legenda je i to ne bez razloga a i usput najprodavaniji sint svih vremena! ima odli?ne padove i legendarni klavir koji se i dan danas masovno upotrebljava,sequencer nije ?udo,ali ?e poslu?it svrsi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
@Altek , koliko je to " relativno malo " ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Osigurao sam ga za sebe.Idem sutra po njega.
To "relativno malo" je 450 e (valjdaima sve dirke ![]() p.s. ako ste me zeznuli skakacu vam po ledjima Mala sala, hvala momci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Meni to zvuci puno. Kolega je prodao nedavno N-364 za 450 ?. Znam da nije legenda kao M1, valjda je bolji od njega?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg M3 / R3 | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 23-08-2007 06:35 PM |