|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Uskoro cu morati da vratim pozajmljenog Mackie 1402 VLZ-Pro sto ce me naterati da potrazim novi mixer. Posto nikad ne snimam odjednom vise stvari odjednom i snimam u komp. ovaj mi se mixer ucinio vrlo interesantnim. Procitao sam review ovde :
http://www.soundonsound.com/sos/jul0...aftcompact.htm i cini mi se da ce to savim lepo da mi odradi posao ( snimanje demo-a i ideja ). Da li je neko probao ili posjeduje ovu mixeticu i kakvi su utisci ? Da li cu imati kvalitet slican onom koji sam imao sa Mackie ili da ipak uzmem Mackie? Soundcraft Compact 10 >>>>> 222 ? ! Mackie 1402 VLZ-Pro >>>>>>> 375 ? ![/url] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ako mozes uzmi najmanji, 12 kanalni , iz nove Mackie serije sa novim (boljim?) ONYX pretpojacalima. nisam ih jos cuo ali ima dosta testova koji tvrde da je pomak u odnosu na VLZ preampe prilicno primjetan..
ako ne, onda ostani na VLZ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam mackie 1202 vlz pro i prezadovoljan sam. Mozda cu ga prodavati ako skupim kintu za onyx ili neki veci mackie vlz pro, posto mi treba vise preampa, ali firmu ne menjam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
pitanje u vezi onyxa.
jel to zna?i da sa tim firewireom mogu simultano snimati sve kanale na mikseru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Firewire je opcionalan i evo sta kazu :
FIREWIRE I/O OPTION CARD In the category of "Why didn't someone think of this sooner?", we gave the Onyx 1220 an optional FireWire I/O card, which bridges the analog-to-digital gap by providing up to 14 independent channels of high-quality 24-bit/96kHz audio that you can plug right into your FireWire-equipped Mac or PC. And bring a stereo mix back from your computer for monitoring purposes. I ovde : http://www.mackie.com/products/onyxfirewire/ mozes procitati malo opsirnije o temi. Onyx 1220 >>>> 599 ? I/O firewire card ( optional ) >>>>> oko 300 ? Vlz pro vec znam kako zvuci ali me interesuje da li je neko probao ili uporedio Compact 10 sa Vlz Pro. Mozda razliku u ceni od 150 ? mogu bolje da iskoristim ....[/b] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Pa bio sam zadovoljan sa 1402 Vlz Pro ali sam morao da ga vratim . Ne primecujem razliku u zvuku izmedju 1202 i 1402 tako da je sve OK. Tip je trazio 250 ali sam mogao da ga spustim na 200 tako da sam vrlo zadovoljan.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
A jel ima neko iskustva sa manjim soundcraft mixerima ili da gledam da uzmem nekog mackie-a ? Trazim nesto manje, oko 12 kanala sa sto boljim preampovima posto su mi vokali dosta bitni, uzeo bih i Rode NT1-a ili NT1000 kad sredim gluvu sobu. Neki saveti ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
soundcraft compact 4 | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 02-08-2008 08:41 PM |
Powercore Compact | puRe | DSP forum | 36 | 30-09-2004 03:42 AM |