|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
e ..... Lesha.....konstanto slusam o tom pluggu ... a nikako da se raspitam sta zapravo moze.... i cemu zapravo sluzi .....zainteresovan sam jer vec neko vreme merkam dva plugga koji na PC mogu da rade samo preko ovog PLUGGO a . Da li ti ili neko zna da mi na srpskom kaze sta je to i kako funkcionise ...i zasto ti pluggovi koje ja hocu ...mogu da rade na PC u samo preko PLUGGOA 3,5 a ne nekih njegovi prdhodnih verzija .....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
|
![]()
Meni ovo ne izgleda dobro ali nije sve onako kako izgleda.
Deluju beznacajno ali verovatno zato sto ih je puno. Da se uz njih dobija neka DSP kartica rekao bi da je direktan konkurent CW-u. Ma radi se u skupu pluginova, synthova i efekata koji ti omogucuju rad u jednom koliko sam ja skunotao iako nisam puno gledao i citao. Verovatno imaju zasticen softver koji omogucuje samo citanje pluginova s jedinstvenog formata.
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Postoji par vrunskih plagova ....koji ce tek da se pojave na PC ....a pravljeni su na tom engine u ..... ajde nek neko prostudira....pa da nam svima razjasni tacno o cemu se radi.....ili akko ga neko ima instaliranog.... da nam kaze da li smo ugurani samo u te efekte...ili kako sam ja shvatio mazemo da se ogrebemo malo od Mac sveta...koji nas upono zaobilazi......Oni napravise VST wrapper.... a mi ????
Pozivam da neko DETALJNO napise sve o ovom pluggu.... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
i ja sam dosta cuo o njemu ranije...
jos nisam skinuo demo (na 56k sam) ali na sajtu pise da su u pitanju vise od 100 efekata u sledecim kategorijama: synth, delay, filter, filter/delay, pitch, distortion, granulation, spectral effects, audio routing, multichannel, modulators, reverb/dynamics, synchronization & visual display. link za download demo-a http://www.synthesisters.com/download/pluggo35.zip |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
gomila krajnje ekstremnih efekata.....mnogi "elektronci" se kunu u ove pluginove i, koliko sam cuo, zvuce odlicno...
svi su pravljena na MAX/MSP platformi koja je vec neko vreme dostupna i PC korisnicima ali je UZASNO teska za upotrebu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]()
jos jedan slican plugin pack, poznat vlasnicima e-mu kartica (lite verzija se dobija u okviru software bundle-a)
http://www.sfxmachine.com/ ako neko skine pluggo pre mene nek javi o cemu se radi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Pozdrav svima!
Ja skinuo, posto me vec dosta unazad interesuje o cemu se u vezi tih pluginova radi... Ima ih preko 100 komada, od toga upotrebljivost je znacajna za one koje interesuje da se bave eksperimentalnim poslovima, ali i ne samo to jer u toj gomili ima i delay-a, flangera, compressora, itd. Sve u svemu utisak je dobar ako zbog niceg drugog onda zbog kolicine ![]() Na Mac-u je to vrlo hvaljen plugin jer u saradnji sa MAX/MSP-om koji proizvodi ista firma mozete da pravite sopstvene Pluggo pluginove. Za to je potreban Pluggo Runtime installer koji je jos u pripremi tako da nista od toga na Windowsu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vibrator
|
![]()
dobrodosao na forum!
i hvala na odgovoru sto se tice demoa, moracu ponovo da pocnem da ga skidam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() izgleda da server ne podrzava nastavljanje downloada nakon ponovne konekcije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Hvala na dobrodoslici!
![]() I ja sam imao problema sa downloadom jer server izgleda trpi neku opterecenost...ali je meni resume radio... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Line6 VST sada za 99$ | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 67 | 30-04-2010 05:58 PM |