|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Nedavno sam navavio BFD ali ne znam da ga instaliram i da sve ostalo podesim, da bi radilo. ?uo sam da je ta procedura jako komplikovana jer se, navodno, dosta fajlova moraju premje?tati na odredjene lokacije, itd. Ima li neko kakvo tekstualno uputstvo za instalaciju, da mi po?alje, ili ako ga ne mrzi da mi objasni postupak na pm.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Nije tako komplikovano.
Pricam ti po secanju, ali snacices se vec. Pokrenes setup i standardno naleces na dva pitanja; gde da bacis data , gde instalaciju. Data verovatno( posto je 9 giga u pitanju) stavljas na drugi hard. Prvi disk ti prodje OK, medjutim DATA sa drugog ti on automatski baca na c:. Zato kad zavrsis sa oba diska, moras da prekopiras data sa c: u BFD direktorijum na drugom hardu. Takodje sa prvog DVDa moras prekopirati fills i grooves i to je to. Nisam bio bas precizan, ali uzdam se u tvoje iskustvo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ne baca automatski podatke na C: vec kad pocnes instalaciju pita gde da baci podatke al odvojeno pita za instalaciju programa a odvojeno za podatke tj svi prelete na pocetku ne citajuci sta pise vec samo klikcu next, znaci samo pogledati dobro i sve moze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da nisi u pravu.Tacno je da pita kad pokrenes setup prvog diska, ali kod drugog sam baca na C: , bez da ista pita .Zato pola kitova ima ,a pola ne, dok ne prekopira ostatak rucno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Off
ne?to mi nije jasno. Napisao da je data oko 9 Gb a kod mene ima preko 30 giga (u dva foldera 22.9+8.45) ?ta je onda taj ostatak, ako ne data? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
Prvo pitanje na drugom DVD-u je za program a drugo za banku
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
@Shady
Verovatno imas verziju od 7 (2+ dodatak od 5) diskova, ja imam za sad samo 2 @ova dvojica mozda ste u pravu, ali kod mene apsolutno nista ne pita kad pokrenem drugi disk, vec baci data po licnom nahodjenju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderator
|
![]()
Mozda je do verzije neke, ja ovde pricam o DVD-u
![]()
![]() |
#9 |
Ivan Lekic
|
![]()
Shady prica o BFDu + XFL ..
Off je u pravu .. Shady , uradi kako ti je off objasnio |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Kad ubacite prvi disk pita odmah i za drugi a ne kasnije kad ubacite drugi, pa imao sam isti problem i znam kako sam ga resio
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|