|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
ljudi, koje vi programe koristiteza ubrzavanje racunara ili bolje da kazem rasterecivanje kompaod slinog smeca!
ja sam uzeo Sys Mechanic koji upalim s vremena na vrijeme onda standardna defragmentacija a tu je i tweakUI a i Registry Mechanic. namjerno nisam modem stavio da ga ne bih dodatno opteretio pa sam u administrator tools sve stavke za internet pogasio. skoro sam instalirao i litexp (da skine ona sva win s*anja) koji su vasi nacini da svoju maccinu ostavite svjezom i brzom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() posto nemam svoju drugu masinu za internet, isprobavanje i gluposti (namjeravam za to laptop nabaviti) koristim ladicu za disk u kojoj se nalazi 40 gb disk na kojem je sistem za gluposti. kada ladice nema, dize se sistem za rad sa glavnog 200gb sata diska. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Super Moderator
|
![]() Quote:
Imam poseban komp samo za net ali je umrezen sa ova dva muzicka ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
ace utilities
http://www.acelogix.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
xp lite, jv powertools 2005
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ubrzavanje/usporavanje | Reinhardt | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 14-03-2009 09:49 PM |