|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nov sam na forumu (pretrazio sam forum , ali nisam nasao ono sto me zanima).
Zelim da na rachunaru pravim instrumentalnu muziku (za moje potrebe). Najvise me interesuje sto kvalitetniji zvuk klavira. ImamSound Blaster Live karticu i gomilu Sound banki za nju (naravno i midi klavijaturu ). Nisam zadovoljan sa njima. Cuo sam da "Kontakt" moze da pruzi izvanredan zvuk klavira i ostalih instrumenata. Nabavio sam pre par dana kod ulicnih prodavaca CD - muzicki mix, koji sadrzi i "Kontakt". Sta mi sve jos treba da bih mogao kod kuce da dobijem kvalitetan klavir iz rachunara? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
PMI Bosendorfer 290 bi trebao da odgovori tvojim potrebama.Dolazi na 1 dvd disk sa NI KOMPAKT user interfejsom.
Inace ,full verzija kontakta dolazi na 4 cd-a(ovo sto ti imas je samo program bez punih banaka semplova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
Kontakt je samo sempler: dakle on je nista bez semplova, kao kora od banane... bez banane
![]() Milos ti je dobro odgovorio, te je njegova preporuka vise nego dobra. Ipak, zvalitetan sempl trazi dosta memorije i dobru soundcard + dobar EQ i kompresor.
![]() |
#4 |
Super Moderator
|
![]()
the grand je meni odlican
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Mislite, Steinberg the GRAND?
Kako je on meni promakao? :roll: I sad ga imam doma na 3 cd-a i ne cita mi ih... No dobro, naci cu i isprobati. Bas me zanima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Hvala svima na odgovorima.
Posto svi znate finansisku situaciju (legalne kupovina ![]() :oops: |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Stvarno je The Grand najbolji sto se tice klavira... Jedino sto lose radi u Logicu, iz'ede mi svu snagu i ram (&%*&^$%*&)...
Aj sad dajte neku preporuku za dobar rock piano. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
|
![]()
meni puca nuendo kada malo krenem prckati po grandu
![]()
![]() |
#10 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
To bi trebalo da bude nesto od onih klavira u Sample Tank-u.To su oni klaviri koji nemaju ne znam koliko layera...nekako "tanki" za neke fraze i brze deonice...Pogledaj u sample tanku,mislim da ces naci to sto trazis. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gitarske pesme za pocetnika | SumAnuT | Razno | 9 | 05-10-2009 01:26 AM |
oprema za totalnog pocetnika | stefdza90 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 10-09-2006 09:41 PM |