|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
Caos,
eto malko da vas obidjem posto mi i dalje komp nije na gajbi, pa nemam odakle da se kacim na net. Zanima me koji mi TDIF-to-ADAT format konverter preporucuje za neke manje pare - jedino sto sam zasad nasao je ADI-8DD koji je nesto oko 1000evra. Ima li stogod na tu temu, da radi samo to? Frka mi je da sa RADAR2ke prebacujem na PC 2 po 2 kanala, stvarno je smoor. Radar ima TDIF al ja ga RME ne mogu spojiti. Takodje, dal postoji neki extra board za 9632 za extra opticke ADATe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Stvar je jednostavna:
imas gomilu modela extra boarda za RME 9632, od kojih su nekoliko njih bas ono sto tebi treba. Jezikom RME-a, ono sto tebi treba se zove TEB (TDIF Expansion Board) . Svaki ti dodaje po 8 TDIF kanala. Spaja se na RME 9632, i ne zahteva poseban PCI slot (ne bode se u maticnu plocu, ali na kucistu od nazad, kada gledas, izgleda kao da je PCI dodatna karta, jer zauzima na kucistu prostor za slot..... ako sam uspeo dobro da objasnim :oops: ) evo i RME link: http://www.rme-audio.com/english/aeb/teb.htm ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ADAT za Yamaha o2r... | macedonian1 | Computer Hardware | 4 | 01-09-2009 11:03 PM |