|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sad sam frisko primetio da ispod mog avatara nedostaje 300 postova!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ja evo ba? razmi?ljam da li da se obesim o ?trik ili da gurnem dva prsta u ?teker jer mi se smanjio broj post-ova. Obavestio sam policiju i Interpol prethodno. Zbogom ostaj okrutni svete u kom se postovi osipaju kao li?će na vetru!!! Bilo mi je drago poznavati vas sve!!!
![]() |
#4 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam zao i lo? čovek, nisam brzoplet, nego sam bez kontrole. Tučem starce i decu po ulici, kradem novine iz trafike, pijem kafu iz tuđih ?olja, pi?kim po dasci i kinjim ljude koji izgube najmilije post-ove. Mo?da se i drogiram, samo moram prvo da proverim, pa ću javiti. Zato nemam razumevanja za tvoj bol. Znači otvoreno i ti reci, nemam ja ?ta da krijem da sam đubre najgore. Ne znam ?ta je bilo ovim nesrećnicima da me dodele za moderatora kad sam nečovek. Iznesite me sa foruma i bacite u kontejner da se recikliram ?to pre!!!
A tebe specijalno volim da mučim, imam gomilu tvojih sličica izlepljenih i okru?enih svećama, i pratim tvoje kretanje, svaki dan (a i noć bogami). Ima? potpuno pravo da se oseća? ugro?enim, jer ovo nije ?ala ili neki pomereni smisao za humor, uostalom zar iko sme da se ?ali na račun tvojih post-ova? P.S. Tu su postovi kod mene. Ja sam ti ih uzeo. SVE! ![]() SVEEEE My precious....posts... I naravno sve najbolje bata Mogli! Ne daj se da ti vladavina nad tolikim Sombor Empire-om dođe glave pa da počne? halucinirati da ljudi imaju vremena da se ozbiljno bave time da te maltretiraju! Srećan rad! ![]()
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ako nadjes malo vremena, pregledaj malo postove koje su dale nase kolege - Lesha, Boggy, Diviner, Max, Eon, Pedja i cak zestoki Idekiys...To treba da ti bude savrseni manual o spoju znanja i neiskompleksiranom odnosu prema drugim ljudima!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Pa znam ja kako treba ali ne mogu. Iskompleksiran sam, lo? čovek, bla bla bla.
P.S. Post-ove koji ti nedostaju ću ti poslati po?tom sutra, svi su tu na broju. Mo?da sam ipak malo preterao, to ?to mo?da meni nisu va?ni moji post-ovi i ?to ja imam komplekse jer ne ?ivim u Pančevo empire (već u običnoj Pančevo kne?evini), nego malo malo pa moram u Belgrade Empire, to sve nije razlog da ti tako blatantno i maliciozno ukradem stotine post-ova, i prisvojim ih. ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
De si Dule jedva te prepoznadoh!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Samo u sredjivanju "Instrumenata i studijske opreme" obrisao sam 3911 postova, a zatim sam zaredjao po "Off topic-u", "Razno", "Oglasi", "Vlado Georgiev" i pobrisao jos jedno 6-7000 postova spama... Odatle vam fale postovi ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Na svu srecu, imam i ja te magicne moci, i pobrisacu ti sve postove sem jednog... onog u kojem kazes da bolje sviram od tebe ![]() ![]() ![]() Sram te bilo! Znas li ti koliko ja sada moram da spamujem da bih povratio izgubljeno? ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nepročitani postovi. | Tomislav | Predlozi i sugestije | 24 | 26-11-2007 11:11 PM |