|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Preporucite software po svom ukusu .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ja bih ti preporucio Ableton Live kao sekvencer.Iako bi neki rekli da i nije nesto i da pre svega "izgleda bedno" u odnosu na skuplje kao Nuendo ili ProTools.
Po meni to je sekvencer koji je mnogo vise "User Friendly" od ostalih,a i oni koji ga koriste znaju da je ubedljivo najstabilniji.Meni nikada nije "pao" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Meni je dugo trebalo da prebolim ?to nema vi?e Logic-a na PC-ju
![]() Zbog kompatibilnosti sa ostalim ljudima naj?e??e koristim Steinberg-ove programe u zadnje vreme, ali imam nekoliko projekata u Logic Audiu 5. Ako ?e? sara?ivati sa bilo kim, onda pretpostavljam da je Cubase re?enje, zbog ra?irenosti. Tu su jo? i Sonar, i ako radi? muziku koja je manje organska, vidim da gomili ljudi super ide sa Fruity Loops-om.
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Logic jos ne mogu da prebolim...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Pravo da vam kazem, ja sam koristio Logic Platinum negde '98.-'99., Pro Tools Le32 i vratio sam se na Cubase (cak ni Nuendo ne preferiram nesto). Mnogo mi je zgodniji za rad, razliku u kvalitetu ne cujem, a od SX 2 mi je Cubase definitivno favorit i ocekujem da dobijem SX 3 koji resava pitanje time streching-a na najbolji nacin i donosi jos par poboljsanja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
Ovaj time streching koji spominjes je u Acidu koji isto toplo preporucujem odlicno uradjen, inace je sample based program i za rad je vrlo jednostavan. U 4.0 verziji je implementirana i MIDI funkcija tako da je postao ravnopravan brat svim ostalim sekvencerima.
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Korisitm Ableton LIVE, ali samo za ?ive nastupe, pu?tanje lupova uz bend, i bla bla.. a kad se ne?to radi, definitivno cubase SX2.
Tako?e ?ekam SX3, ali najvi?e zbog popravljene FREEZE funkcije, koja valjda sada radi kako treba... :roll: |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Sve zavisi sta konkretno radis. Za mene je Pro Tools kao Audio editor na prvom mestu, pogotovo kad se radi u kombinaciji sa slikom. Cubase SX isto podrzava video (na samo Nuendo) ! Sto se tice Audio/Midi sw, na prvo mesto bih stavio Cubase SX....
8.1 zvuk?? Moze neko da mi priblizi o cemu se radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
@Zmaj , Dushan_S takodje sam radio u Logic - u ( favorit definitivno 5.5.1 mada je 5.2 pre nje isto bio vrlo dobar ( 5.3 i 5.5 su pravile neke sitnije probleme ) , pre njega u Cubase ( od 1995 jos na Attari ) . Vratio sam se na Cubase nedavno tako da imam oko 70 projekata u Logic - u koje cu prebaciti u Cubase . Pro Tools nisam probao . Od svih programa koje sam isprobao najzadovoljniji sam sa SX 2.2.35 . Nema nista manje od 5.5.1 a ima dosta toga s cim sam zadovoljniji u odnosu na Logic , podjednako su stabilni .
@Color , ne radim jos nista sa videom . Radim aranzmane za kompozicije koje sam pisao ( kompozitor sam , clan SOKOJ - a ) sa semplovima akusticnih instrumenata - za prave jos nemam uslova . Sve u vezi sa produkcijom , racunarima i sl. radim iz nuzde . Zato mi i treba preporuka ( verujem i drugima ) da ne bih previse vremena trosio na stvari koje mi nisu predmet interesovanja . @ Oggi , ako nadjes vremena napisi prve utiske o radu sa SX3 . Da li je neko radio sa Adobe Audition 1.5 ( bivsi Cool edit ) . Da li podrzava VST ? Da li se u njemu moze nezavisno obradjivati levi i desni kanal sa Vst efektima . Kakav je u odnosu na SF. i WL ( radim sa oba i zadovoljan sam , mada mi nedostaje ova funkcija koja je sada moguca u SF. 8 ) ? Procitao sam komentare da Vst podrska u SF .8 nije sjana , ali ga nisam licno isprobao . |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
psihologia placebo paranoja vasa iskustva | InsaneEyes | Pricaonica | 7 | 08-09-2009 07:44 AM |
Koja je vasa pesma? | Slavko | Razno | 10 | 30-06-2009 12:25 PM |
Vasa top 3+ dream sinta.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 50 | 10-11-2007 01:43 PM |
Vasa preporuka | Altek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 16-03-2005 01:51 AM |