|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
I jedan i drugi program koristim duze vreme, bez ikakvih problema. Sve radi lepo i glatko - k,o singerica! Elem...
Pre neki dan krenem ja da obradim neki audio u SX-u, udjem u traku, odaberem jedan Sony-jev plugin i ono krene da bruji, krci, pucketa...ma uzas! Odaberem drugi, treci Sony-jev plugin...isto! To mi se nikada pre nije desavalo. Odem u SoundForge, proverim plugin-ove - rade! Bez problema, sve funkcionise normalno. Znate li vi mozda o cemu se ovde radi? OS je cist, nov i uredan...Pre desetak dana sam instalirao W SP2 XP na formatiran HD, zatim sam instalirao ostali softver, sve po protokolu... Pomagajte...ne znam sta da uradim sledece... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
mozda je do directx-a...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
...directX 9.0c je sadrzan u SP2 ali i pre sam ga koristio pa je sve radilo bez problema...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
To se svima desava u Cubaseu sa Sony plugovima. Ne treba da te cudi, normalno je da ne rade, niti bi trebalo da ih koristis. Prilicno su losi i posedujes sigurno 100 boljih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Hvala Oggy, zapamticu...
PS>Normalno, nisam spasio podatke sa projekta od pre neko vece...Radio sam aranzman ponovo od nule, celu noc, i sutra u 13h sam predao partituru...Ah, taj UPS... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Pa ti vidi da li ti je zao 50 Evra...
![]() Trebao si da kazes, da podelimo deonice, mozda bi uspeo koji sat i da odspavas... Ja radio do 8 ujutru, a probudili me u 11 i evo me posle celog dana rintanja i dalje rintam, a ustajem u 8. Ne znam koga sam sve snimio danas, ali je highlight bila sedmogodisnja devojcica koja je dosla iz NS-a da snimi pevanje, nije cula pesmu i shit joj je da peva o cvecu i bubamarama jer je to za klince... Naravno, ambiciozni roditelji, razmazeno dete i ja u sred price... Da popizdis! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Kada sam ja bio mali - deca od sedam godina su se ponasala u potpunom skladu sa svojim godinama...Ovo ne ide na dobro...
Ti si veliki covek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Bukvalno
![]() |
![]() |
![]() |