|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ovaj mic je vec bio pominjan negde u nekom topic-u i ne secam se da je neko o njemu znao nesto reci - iz iskustva...Kao..."cuo sam, jeftino a /izgleda/ dobro...", sct 800 je takodje pominjan i o njemu je i bilo pomalo razgovora...
Imam priliku da, za koji dan, uzmem jedan The tbone sct700, porucio bih ga iz Nemacke, pa bih vas zamolio da mi, ukoliko je neko od vas u medjuvremenu saznao ponesto o ovim MIC-ovima, olaksate kupovinu...date savet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
...drug ga ima (platio 99eur) , i u kombinaciji sa Presonus TubePre (111 eur) i radi super! Nije Neumann, ali stvarno meni zvuci kao neki AKG C3000, ili kao neki kondenzarac srednje klase. Nema neku preteranu dubinu, ali za te pare, definitivan izbor za manja studija! (a ne neki Behringer
![]() pozzzzzz 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Gde ima da se kupi???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Iskljucivo u Nemackoj...koliko znam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Samo kod Thomman-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
upravo taj model sam probao..... za muziku koju radim, nikako nije usao u mix... apsolutno nista sto sam sa njim snimio: vokale, ak. gitaru, pojacala....
nikako ga ne bih uzeo za neki siroviji zvuk kome tezim, jednostavno, los je u svakom miksu koji sam poklusao da uradim
![]() |
#7 |
SuperModerator
|
![]()
... moguce je to za mix, i ja sam recimo imao problema mixom jedne gitare sa tBone :roll: , ali zavisi i od preampa, nekako je bio nedefinisan sa digi002 preampom, dok je "legao" u mix sa TLaudio. Mada lepo radi na vokalima, ponavljam nije nesto "wow" ali za te pare zaista nije lose...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|