|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ivan Lekic
|
![]()
Ima li neko mozda informacije gde kupiti Uad project ..
U Artistu stize svake nedelje i tako traje vec mesecima ![]() Nemojte mi samo reci da pocinju UAD2 ili da je firma propala :roll: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Nemoj da me zabrinjavas ..... doduse posle onih popusta ...... ja kapiram da je moguce da su rasciscavali stvari ...... zato i cekam da vidim sta ce da se desava .....jer ako daju UAD 2 to ce biti mnogo bolje ..... zbog slotova
Nije valjda da Idekius jos uvek ceka ....... ![]() A ti malo se seti drugara .....to sto si u vojsci nije razlog da se puvas ![]() ![]() ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]()
Ni ja nisam sebi nabavio primerak.... Ista situacija, ista nestasica....
Koji apsurd: imas lovu, a ne mozes da je potrosis definitivno se sprema FireWire verzija: UAD 2 (jedan trac: UAD 2 bice 4X snazniji od UAD 1) ce-1 chorus/vibrato (tremolo) se pusta u prodaju pocetkom maja/svibnja po ceni od 99$ ![]() ![]() sa pojavom Roland Dimensiona, krece FireWire verzija ![]() ne znam ![]() TC je pustio PCI verziju kao novost, niko ne razmislja ozbiljno o naslednicima PCI standarda
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Bila je rasprava na K-V-R forumu svojevremeno vezano za arhitekturu UAD-a kada su byonic FX najavili svoju tehnologiju koja ?e koristiti DSP snagu grafi?ke kartice kompjutera da pogoni plugin-ove, pa nek potra?i koga interesuje
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
:roll: ..ili gresim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Nije to tako lako ..... ima i rasprava na uaudio ...... gde kazu da zbog necega se i ne moze napraviti kartica 4 x ........ a to sa grafickim cipom je stara fora zato sto taj cip radi na mnogo visim frekvencijama ....pa se zapravo vrsi upsampling na video frekvenciju ..... vrsi obrada pa se downsamplingom vraca nazad u audio format ......
Oni su htli da naprave nesto vezano za impulse .... sto bi otvorilo potpuno novi pristup .... iddejaje na kompletnom impuls kanalu ....... sto bi bilo suuuper ..... ali su onda rekli da ipak tu treba ovo pa kao nesto trece i na kraju ...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|