|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Dakle, postao sam vlasnik ovih slusalica (nisam kupio, dobio na poklon) pa rekoh da napisem koju rec o njima i podelim utiske sa vama, mozda nekom pomogne...
Uzimam kutiju, sve lepo, fino pakovanje, u kutiji osim sluski i torbice za njih, u torbicetu jos 2 velicine onih silikonskih navlaka za usi, pomislih sve ok, standard, jes da uz neke ide i vise velicina i neke rezerve, al aj ok.... quincy jones se smeska sa naslovne strane book-a, nosi sluske K-701 kojie posedujem i kojima sam odusevljen, pa rekoh, mora da je i ovo super cim je potpisao... ![]() medjutim....... aj prvo plusevi pa onda minusi.. +++++++ lepo leze u usima,zaista su udobne, nema onog osecaja bola kad predjete na nove slusalice koje vam izjedaju usnu duplju, dizajn, super, jacina je ok, nema potrebe da pojacavate uredjaj do kraja da bi culi pesmu, da ne kazem glasnoca vise nego pristojna, BASS..... UBIJAAAAA, dakle tacno moezete da cujete sve greske i uspehe u produkciji bassa i kicka, u busu napolju, gde god...bass se cuje izvanredno!!! na in ear sluskama nisam cuo bolji bass skoro, po meni cak bolji nego na sennheiser cx300, odusevljenje.... toliko o plusevima minusi ---------- kabl prekratak, jedva stavim ipod u dzep a da mi kabl stigne do usiju, slusalice nisu kompatibilne ni sa android platformom ni sa Nokia sistemom, samo sa APPLE prozivodima?!?!!? + i - volume kontrole rade samo na apple uredjajima, srednje dugme na androidu zove poslednji pozvan broj, a na nokiji n79 tek ukljucuje svoje prave mogucnosti. naime, dok nije pritisnuto srednje dugme, nema bass-a, zvuk je O C A J J J A A A A A N, tek kad se pritisne , i nazalost DRZI to dugme slusalice rade ok... Znaci za Nokiju ne vredi uzimati a sa androidom... pojma kako su zamislili, mikrofon na kontroli nisam ni probao obzirom da sam pritiskom na srednje dugme pozvao 4 puta u sred noci osobu koja je spavala duboim snom... ne bih ni komentarisao polozaj slusalice u uhu u odnosu na kolicinu basa i zvuk koji se dobija samo minimalnim pomeranjem slusalica levo, desno, dore dole, kolicina basa, stereo osecaj, pa cak i sveukupna jacina... ![]() zvuk... ovde bih mogao sve i svasta da kazem... nasuprot sjajnom basu, nalazi se neocekivano jak spektar visokih, i preterano malo middlova, u nekim trenutcima kontre i sibilanti paraju usi do te mere da skidate slusalice i terate sve dovraga. Ok, mislim se ja ukinucu visoke na EQ na uredjaju ali zavrsavam sa zvukom koji reprodukuje samo basove a ostalo se cuje, takoreci u naznaci. OK, pomislih drugi put, ovaj album je mozda malo losije produciran, ajde da probam drugi... ISTOOOO. skidam slusalice, stisavam, guram sluske untra, napolje, levo, desno, sve u nadi da cu da se naviknem... OK, pomislih treci put, ovaj vek ne odgovara ovim sluskama ajde da probamo nesto matorije... e tu su tek mozda malo pokazale svoje pravo lice.. kazem mozda jer i dalje VOKAL nije izlazio u prvi plan i dalje su bassovi dominirali zajedno sa visokima, s tim sto su sad viskoki bili menje izrazeni, sto sam pripisao snimcima koji su snimani na traku.. ako to uopste ima smisla... ono sto je zaista zvucalo strasno dobro su sledece 2 stvari, matora produkcija i Dabtechno... ... potpuo razocaranje... da sam ih platio, verovatno bih plakao, ovako ne znam sta da radim... izvinjavam se na malim slovim ai pravopisnim greskama, u naletu sam emocija ![]() pozzzzzzzzz
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|