Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 23-12-2004, 09:44 PM   #1
IK
Member

Default 3rd party za powercore

Ima netko ikakva iskustva s 3rd party pluginima za powercore? Steta je ne iskoristit spravicu sa tliko snage, a opet glupo je kupovati ultra skupe plugine na blef. UAD mi je super ali njegovi resursi kad se covjek zaigra brzo nestanu, pa me zanima kako da i poco malo vise radi (rijetko ga opteretim vise od 25% odnosno 1 DSP, i to uglavnom reverbom koji je sjajan, EQ SAT koji mi radi super i ponekad chorusom koji moze proc)
Thanx
IK is offline   Reply With Quote
Old 24-12-2004, 02:02 AM   #2
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Default Re: 3rd party za powercore

Quote:
Originally Posted by IK
Ima netko ikakva iskustva s 3rd party pluginima za powercore? Steta je ne iskoristit spravicu sa tliko snage, a opet glupo je kupovati ultra skupe plugine na blef. UAD mi je super ali njegovi resursi kad se covjek zaigra brzo nestanu, pa me zanima kako da i poco malo vise radi (rijetko ga opteretim vise od 25% odnosno 1 DSP, i to uglavnom reverbom koji je sjajan, EQ SAT koji mi radi super i ponekad chorusom koji moze proc)
Thanx
Uh .. stvarno je jak .. ja koristim i njegov kompresom 24/7,megaverb, classic verb pozivam i po nekoliko puta i nista Voleo bih da su plugovi jeftiniji jer one cene su stvarno preterane imajuci u vidu UAD sa kojim sam prezadovoljan
Old 27-12-2004, 03:28 PM   #3
IK
Member

ma znam. Imam i UAD, ali mi je malo slab, pa cu ubost skoro jos jedan, ali volio bih malo vise iskoristit poco, a neki od tih skupih 3rd part plugsa izgledaju super, ali pojma nemam kako rade (sony pluginovi, character, onda onaj tube simulator...). Enivej kad vec imam karticu nije neisplativo uzet skupi plugin za koji znas da vrijedi. Meni osobno oni kompresori koje dobijes uz poco nisu bas nesto posebno i koristim ih samo kad mi je UAD ispucan do kraja i CPU iznad 70%...EQ je odlican
IK is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2004, 03:43 PM   #4
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

I kod mene je slicna situacija , cuvam UAD snagu za pravo mesto i pravo vreme .. ja masom koristim i poco kompresor u aranzmanu jer kada ga vec imam hocu ga iskoristiti jer je meni sasvim ok ..

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules