|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
pade noc ... moram da smanjim muziku ... a moje slushke ko da su iz neke druge dimenzije pa kad se priljuchim na njih onda sasvim izvrnu zvuk ... basovi nestanu ... a pravim tezhu muziku ... trance / tehno ... pa onda sve izgubi smisao ...
koje biste mi slushalice preporucili i ima li uopshte spasa za mene poshto imam sblive prikachen na panasonikovu liniju ... jel vredi kupovati neke ''iskusne'' i koliko koshtaju te ''iskusne'' ako vredi dal ih prikljuchivati direktno na sb live ili preko linije ... od ovih recimo koje trenutno imaju na sajtu skymusica shta bi vi uzeli ... i josh jedno ... chemu ovo : Frequency response 5Hz - 35kHz? ajd samo ... nemojte da preterujete ... bolje neka budu best buy nego best :oops:
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
E-kupovina i jos nekoliko pitanja... | Ficus | Razno | 1 | 05-09-2009 05:57 PM |
Nekoliko trance pitanja | markoff | Audio Software | 34 | 12-09-2006 01:52 AM |
Nekoliko pitanja... | Gianfranco | Vlado Georgiev | 2 | 25-02-2005 05:12 PM |