|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav,
Kupio sam novi wireless sistem(gitarski),...odlican zvuk,malog formata ,domet,baterije koje se pune(i na receiveru i transmiteru),pristupacna cena,vrlo (pre)zadovoljan svime... osim latencijom .Uradio sam u Cubase loopback test,spojio output kartice sa inputom i snimio nazad koristeci direktno kabl,onda ovaj novi wireless sistem i jedan stari koji sam vec imao.Na novom sistemu sam dobio (ako je verovati Cubase-u)-15ms,vise nego duplo u odnosu na stari sistem ![]() Kontaktirao sam par ljudi koji ga imaju i oni se ne zale na latenciju .... Moje pitanje je -koliko je to "mnogo" kada usi pocinju da vam se bune ?? btw...sistem je na 48000/24bit i proizvodjac tvrdi da je latencija oko 10-11ms .Ljudi su vrlo korektni,zapravo sam impresioniran njihovom reakcijom .Nema nikakvih problema i da dobijem novac nazad ali bih voleo da zadrzim ovaj sistem .Sad me kopka da li ja preterujem ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
mislim da je 10ms vec puno......zapravo, to se ne oseti kao kasnjenje bukvalno, ali kao malo lenji instrument svakako. najbolji test- uzmi na neki loop sviraj inprovizaciju na dva razlicita sistema sa razlicitim kasnjenjem....i videces koliko je ono sto je svirano na brzem sistemu smislenije, melodicnije, lepse....
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Last edited by player; 27-06-2016 at 01:45 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
latencija firepod10 ? | branoy | Audio Software | 7 | 24-02-2014 07:12 PM |
Emu 1212 latencija | wladymeer | Computer Hardware | 6 | 21-02-2012 02:09 AM |
Latencija? | Hepek | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 07-08-2009 09:51 AM |
Latencija | Eon | Audio Software | 33 | 31-03-2005 06:54 PM |
G4 / G5 latencija | Tiki the Boyler | Computer Hardware | 1 | 07-12-2004 04:38 PM |