|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav!
Pre nekog vremena slucajno sam primetio na zvucnoj kartici (Scarlett Solo) pojacavajuci slusalice od nule, kada polako okrecem volume knob, da se neravnomerno pojacavaju u pocetku, prvo da vise snage levoj slusalici, pa desnoj (prilicno se ravnomerno cuju kada se pojaca). Dao sam je na servis, medjutim tamo mi je receno da je kartica u perfektnom stanju, da je sve ispravno, uporedjivano sa par skupljih kartica, da je meren output osciloskopom i da nema nikakvog odstupanja u nivoima kanala. Medjutim, problem i dalje postoji, pokusao sam sa 3 razlicita para slusalica, 3 razlicita adaptera, i problem ostaje. Da li je moguce da je do laptopa? Igrom slucaja skoro sam proveravao napon na laptopu, i sve je ok. Doduse, napon kabla/punjaca nije proveravan. Nervira me cela situacija ![]() Jako bi mi znacila pomoc. P.S. Da li mislite da bi trebalo da izbegavam koriscenje nove opreme sa ovom karticom/laptopom za sada, ili nema nikakve opasnosti? Edit: Kada odvrnem volume knob do kraja i pojacavam sa laptopa, normalno se pojacava. Last edited by Float; 15-12-2015 at 11:10 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem sa muz. karticom - Profire 610 | Sasa Popovic | Computer Hardware | 15 | 13-06-2017 05:06 PM |
Problem sa laptopom i FL studio | bubu | Computer Hardware | 21 | 28-10-2012 09:34 AM |
Problem sa zvucnom karticom | kuze | Computer Hardware | 1 | 03-03-2012 01:01 AM |
problem sa karticom mixvibes u46 mk2 | Shiny_D | Computer Hardware | 1 | 14-01-2008 06:39 PM |
Hitno-- Problem sa scope home karticom | dmic | DSP forum | 1 | 11-11-2005 12:51 PM |