|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Gospodin Ueberschall mi je pomogao oko aranzmana
![]() https://soundcloud.com/goran-sijan-m...gli-nisam-onaj Nisam onaj kog ste cekali, za kog ste svoju cerku cuvali jer sta ce vama neko kao ja, da vam skupi tepih isprlja Nikada mi niste rekli to, a znam da nisam dobrodosao lazni osmeh mi je poklonjen, a ispred mene prag je zabranjen Nedaju mi, nju mi nedaju, u cipele me stare gledaju, izlizane su na drumu tom, mokre od sanjarenja sa njom Ne daju mi, nju mi nedaju, u dzepove me prazne gledaju, al takvi su mi sasvim dovoljni da ugreju se njeni dlanovi Nisam onaj kog ste cekali, za kog ste svoju cerku cuvali al' ucile su mene godine da ne mrzim vas, gospodine GSMogli |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nisam Onaj Kog Ste Cekali | Mogli | Promocija radova | 8 | 30-10-2011 12:06 PM |
Elastik Ueberschall VST-i | Thermaltake | Audio Software | 2 | 12-08-2010 03:10 PM |
Ueberschall balkan lines | sasa.ivkovic | Audio Software | 9 | 17-02-2009 08:47 AM |
:: Ueberschall Liquid Instrument Series Vol.2: Electric Bass :: | lesha | Audio Software | 0 | 11-08-2005 01:33 PM |